BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ THM KOROSU SEZONU AÇTI

BAFRA MUSİKİ CEMİYETİ THM KOROSU SEZONU AÇTI

Bafra'nın güzide ve köklü kuruluşlarından biri olan Bafra Musiki Cemiyeti Yeni Müzik Sezonu'nda THM Korosu'nun sezon açılışını hizmet binasında gerçekleştirdi

A+A-

Cemiyetin koro ses ve saz ekibine yeni sezonun hayırlı olması dileğiyle çikolata ikramı yapıldı. Açılışa Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Bafra MusikiCemiyeti THM Koro Şefi Levent Aydın, koro ses ve saz sanatçıları katıldı.
Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, yaptığı açıklamada halk müziği korosu ile sanat müziği korolarının yeni sezon çalışmalarına başlaığını belirtip; " Romanların İş Hayatına Kazandırılması " Projesi'nin bu Eylül ayında sona ereceğini ifade etti.
Başkan Anarat ayrıca devam eden bu projein sonunda, 9 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 16.00'da GaziPaşa Mahallesi'nde ki Bafra Konservatuarı bahçesinde romanların vereceği konserle yetenek ve proje çalışmalarını izleyeceklerini ve akabinde aynı yerde bir kokteyl verileceğini sözlerine ekledi.
Ardından halk müziği korosu, mazeretleri nedeniyle koroda yer alamayan koro sanatçılarının dışında mevcut kadoyla önce ses ve nefes çalışması daha sonra bazı eserlerin prova çalışmasını koro şefi Levent Aydın yönetiminde gerçekleştirdi.
THM ve TSM Koroları'na yeni sezonda başarılar dileriz.
Oktay ZERRİN- Bafra

bafra-musiki-cemiyeti-thm-korosu-sezonu-acti.jpgbafra-musiki-cemiyeti-thm-korosu-sezonu-acti-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.