Bafra Musiki Cemiyeti Koro Çalışmalarına Başlıyor

Bafra Musiki Cemiyeti Koro Çalışmalarına Başlıyor

Uzun zamandır pandemi koşulları nedeni ile çalışmalarına ara veren Bafra Musiki Cemiyeti 22 Ekim Cuma günü akşamı çalışmalarına başlayacağını duyurdu.

A+A-

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Hüseyin Ayan, ’Bafra’mızı ülkemiz içinde ve yurt dışında başarı ile temsil eden Cemiyetimiz Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korolarımız kıymetli şeflerimiz Faruk Tokgözol ve Levent Aydın yönetiminde çalışmalarına başlayacak olup, Türk Sanat Müziği korosu haftanın salı  ve cuma günü, Türk Halk Müziği korosu ise haftanın perşembe  ve pazar günü akşamları çalışmalarını sürdüreceklerdir.

Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyaret ettik.

Bafra’mızın tanıtımında musiki alanında her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a verdikleri desteklerden dolayı Bafra Musiki Cemiyeti adına teşekkür ediyoruz. Bafralı musiki severleri korolarımıza katılmaya davet ediyoruz. ’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.