Bafra Musiki Cemiyeti Göğsümüzü Kabarttı

Bafra Musiki Cemiyeti Göğsümüzü Kabarttı

Bafra Musıki Cemiyeti THM KOROSU ' ndan Muhteşem Suluova Konseri

A+A-

Bafra Musiki Cemiyeti, Suluova Belediyesi' nin katkılarıyla muhteşem ve unutulmaz bir THM Konser Akşam yaşattı.

Suluova Belediyesi kültür merkezinde, Bafra musiki cemiyeti tarafından düzenlenen konsere Suluovalıların ilgisi büyüktü. Koro şefi Levent Aydın önderliğinde birbirinden güzel şarkılar seslendiren koro, gelen davetlilerden tam not aldı.

Konsere, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanı sıra ilçe daire amirleri ve çok sayıda musıkisever ve sanatsever katıldı.

Suluova Belediyesi ve Bafra Musiki Derneği işbirliği ile düzenlenen konserde konuşan Belediye Başkanı Fatih Üçok " Belediye olarak, kentin vizyonunu değiştirecek işlere imza attık. Bütün bunların yanında kentimizin sanat ve kültür açısından da lokomotif görevi üstlenen kentler arasında olmasını temenni ediyoruz. Bu nedenle bu tür organizasyonların daima yanındayız ” dedi.

Suluova ilçesinin sanat alanında gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Başkan Fatih Üçok " Halk müziği ezgilerini bizlere sunan sanatçı arkadaşlarımızı ve sanatçıya değer veren hemşehrilerimizi canı yürekten kutluyorum.

Geçmişimizden günümüze kadar uzanan bir yolculuğu olan türkülerimizin bugün hâla aynı şekilde icra ediliyor olması bizler için ayrıcalıktır. Bugün de aynı şekilde bir çalışma yapılmış olup bizi çok güzel yerlere götüren koro ekibimize teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştu

Konserin sonunda Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Gönüllüler Korosu Şefi Levent Aydın`a çiçek ve hediye takdim etti.

Haber: Oktay ZERRİN- Kaynak: Suluova Belediyesi

bafra-musiki-cemiyeti-gogsumuzu-kabartti-g.jpgbafra-musiki-cemiyeti-gogsumuzu-kabartti-g5.jpgbafra-musiki-cemiyeti-gogsumuzu-kabartti2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.