BAFRA MUHTARLAR DERNEĞİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BAŞLADI

BAFRA MUHTARLAR DERNEĞİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BAŞLADI

Ziyarette Bafra İlçesi mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’de hazır bulundu.

A+A-

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı , Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz’e teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada,’’ Yapılan seçimle  Fatih Mahallesi Muhtarı Yusuf Kavak, Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Bahri Bozok, Ağaçalan Mahallesi Muhtarı Sadrettin Taner, Kozağzı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kabaş, Sarpın Mahallesi Muhtarı Emin Yılmaz ve Evrenuşağı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Akın ile bir yönetim oluşturduk. Birlik ve beraberlik içerisinde Bafra ve Bölgesine hizmet için elele veriyoruz. Seçimin kaybedeni ve kazananı yoktur. Sadece Bafra kazanmıştır.
Bafra’nın tüm mahallelerini, köylerini, yaşadıkları sorunları çok iyi biliyorum. Artık tüm Bafra’ya hizmet etme zamanının geldiğini düşündük. Bundan sonra var gücümüzle  hizmet etmeyi sürdüreceğiz.
Yönetimim ile birlikte Bafra ve Bölgesi için yapılacak her çalışmada mahalle muhtarları olarak üzerimize  ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,’’ İlk başta yeni yönetime hayırlı olsun diliyorum. Daha önceden belirlediğimiz programlar dâhilinde mahallelerimizi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içinde çalışmalarımız sürüyor. Bizim için bütün mahallelerimiz, bütün insanlarımız aynı yakınlıkta. Hiç bir ayrım yapmadan bütün mahallelerimize hizmet götürmenin samimi gayreti içerisindeyiz. Bizim için İshaklı Mahallesi neyse İğdir Mahallesi de odur. Cumhuriyet mahallesi ne ise Evrenuşağı Mahallesi de odur. Her mahallemize eşit mesafede ve aynı ölçüde hizmet çabası içerindeyiz. Mahallerimizi sık sık ziyaret ederek beklentileri ve sorunları yerinde tespit etmeye muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alış verişi içinde olmaya bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ise,’’ Kendini bu şehre adayan, geleceği için çaba gösteren, halkla el ele veren gönül insanları var. Birileri yorulacak, çaba harcayacak, hizmet edecek, gönlünü ortaya koyacak ki, kazanımlar elde edilsin. Emek harcanmadan güzel gelişmelerin olması mümkün değil. Bunun bilinciyle AK kadrolar ülkemiz için, şehrimiz için, milletimiz için bu yükü omuzlayan, elini taşın altına koyan oldu. Bizler elimizi taşın altına koymaktan, sorumluluk almaktan çekinen taraf hiç olmadık. Lafla değil, icraatlarımızla sahada olmaya çalıştık. Türkiye şu dönemde önemli bir süreçten geçmektedir. Kazanımlarımızın korunması, daha yenilerinin eklenmesi için bir olacağız, birbirimize bu zamana kadar olduğu gibi güveneceğiz, desteğimizi gönülden ortaya koyacağız. Türkiye güvenliği, geleceği, ekonomisi için tarihinin en büyük adımlarını atarken, çelme takmak isteyenlere hepimiz karşı duracağız.Demokrasinin temel taşları muhtarlarımızla istişareler içerisinde hep birlikte şehrimize güzellikler katacağız.”şeklinde düşüncelerini belirtti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ise “Devletimiz ve kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören, demokrasinin yerel düzeydeki ilk basamağı olan köklü muhtarlık teşkilatımız, en ücra mahallelerde yaşanan çeşitli sorunların, hizmet taleplerinin ve idareden beklentilerin merkeze iletimi noktasında şüphesiz en etkili mercidir. Günden güne geliştirilen muhtarlık müessesemiz ve çağın gerekleriyle donatılan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmet alma hakları yanında, kamuda yürütmek istedikleri bireysel iş ve işlemlerinde de hatırı sayılır yol göstericilerdir. Muhtarlarımızın problemlerini yerinde tespit ederek çözüm üretmeye çalışıyoruz. ‘’dedi.
Konuşmaların ardından mahalle muhtarları Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı , Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz’e taleplerini ilettiler.bafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi-2.jpgbafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi-3.jpgbafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi-4.jpgbafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi-5.jpgbafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi-6.jpgbafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi-7.jpgbafra-muhtarlar-dernegine-hayirli-olsun-ziyaretleri-basladi.jpgmuhtarlar-dernegi-ziyaret-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.