Bafra Muhtarlar Derneği’nden Av. Celal Şener’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra Muhtarlar Derneği’nden Av. Celal Şener’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bafra Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç,yönetimi ve beraberindeki muhtarlar Bafra Atatürk Bulvarı'nda büro açan Çulhakoca Mahallesi Muhtarı Hikmet Şener’in oğlu Av. Celal Şener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

A+A-

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bafra Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç, yönetimi ve beraberindeki muhtarlar Evrenuşağı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Akın, Kanlıgüney Mahallesi Muhtarı Mahmut Demir, Paşaşeyh Mahallesi Muhtarı Recai Tacir, Sarıçevre Mahallesi Muhtarı Muharrem Erol, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, Gümüşyaprak Mahallesi Muhtarı Latif Duman, Derbent Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başaran, Altınova Mahallesi Muhtarı Bekir Kılıç ile birlikte Bafra Atatürk Bulvarı Evilla AVM üzerinde büro açan Bafra Çulhakoca Mahallesi Muhtarı Hikmet Şener’in oğlu genç Avukat Celal Şener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Avukat Celal Şener ise,’’İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Doğduğum şehre hizmet etmek için Bafra’ya büro açtım. Ziyaretime gelerek bana manevi destek sağlayan başta Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bafra Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç, yönetimine ve beraberindeki muhtarlarıma, diğer ziyaretçilerime en kalbi şükranlarımı sunarım.’’dedi.

avukat.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.