Bafra Muhtarlar Derneği  İftar Yemeği  Düzenledi

Bafra Muhtarlar Derneği İftar Yemeği Düzenledi

Bafra Muhtarlar Derneği, Bafra Öğretmenevinde iftar yemeği gerçekleştirdi.

A+A-

Bafra Muhtarlar Derneği, Bafra Öğretmenevinde iftar yemeği gerçekleştirdi.

Bafra Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç ve yönetim kurulu ile mahalle muhtarları bir araya geldi.

İftar yemeğinin ardından iftar programını onurlandıran herkese teşekkür eden Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç, “Paylaşmanın en güzel örneklerinden birini yaşadığımız Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim tutulan oruçları kabul etsin. Bu güzel ayın hürmetine Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, dostluğumuzu, samimiyetimizi daim etsin inşallah. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Hepinize buraya kadar gelerek bizi mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şimdiden mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim.

Bafra Muhtarlar Derneği olarak göreve geldiğimizden beri önem verdiğimiz ve gerçekleştirdiğimiz muhtarlarımızla birlik beraberlik içerisinde ki davetlerimiz olmaktadır. Amaç yemek değil birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip ilçemiz için mahallerimiz için ne yaptığımızı ne yapacağımızı istişare edip eksiklerimizi noksanlarımızı derleyip harmanlayıp daha güzelini yapmaktır. Katılım teveccüh beklenenin üstünde olmuş birlik ve beraberliğimizi taçlandıran umudumuzu ve motivasyonumuzu yükselten moral oldu. Tüm katılımcıları gönülden selamlıyor saygı ve hürmetlerimi sunuyorum Oltu ya yakışan yapılmıştır.” dedi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise yaptığı konuşmada,’’ Bir ibadet mevsimi olmasının yanında, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine geldik.

Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bu mübarek ayda yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmalıyız.

İlahi rahmet ve bereketin yağmur gibi yağdığı Ramazan ayının ülkemiz ve tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, Bafralı vatandaşlarımızın şimdiden Ramazan Bayramını  kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi.

 

bafra-muhtarlar-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi.JPGbafra-muhtarlar-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi-001.JPGbafra-muhtarlar-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi-002.JPGbafra-muhtarlar-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi-003.JPGbafra-muhtarlar-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi-004.JPGbafra-muhtarlar-dernegi-iftar-yemegi-duzenledi-005.JPGdsc-0343-800x531.JPGdsc-0345-800x531.JPGdsc-0347-800x531.JPGdsc-0348-800x531.JPG
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.