Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Andiç'ten SAMKON Genel Başkanı tebrik mesajı!

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Andiç'ten SAMKON Genel Başkanı tebrik mesajı!

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç yönetimi adına Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı seçilen iş adamı H. Kaya Aşcı'yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik mesajı yayınladı.

A+A-

Cuma günü İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonunda yapılan kongre ile  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı seçilen  iş adamı H. Kaya Aşcı'yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik mesajı yayınladı.
 
Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç yaptığı açıklamada, “SAMKON kurucu ve onursal başkanı olarak görev yapmakta olan, Bafralı iş adamı yakın dostumuz hemşerimiz Sayın H.Kaya Aşcı'yı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)  Genel Kurulu seçimleri sonucunda SAMKON Genel Başkanı seçilmiş olmasından dolayı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, yeni görevlerinde  başarılar dilerim. 
Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığı  ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım adına SAMKON kongresinin sonuçlarının başta Samsun olmak üzere , Bölgemize ve Ülkemize değerli tüm SAMKON üyelerine hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.