BAFRA MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNE ANLAMLI ZİYARET

BAFRA MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNE ANLAMLI ZİYARET

Kıbrıs Türk Kültür Derneği Genel Başkanı Ahmet Göksan yönetim kurulu üyeleri ile Bafra Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti

A+A-

 

Daha önce merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın Bafra ziyaretleri temaslarında ilçeye geldiğini belirten Ahmet Göksan Bafra’daki Kıbrıs gazilerini ziyaret etmekten çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Göksan, Kıbrıs Türk halkı olarak gazilerimize minnet ve şükran duyduğumuzu her zaman gazilerimizi ve Türk halkını unutmayacağız”dedi.

Bafra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Rahmi Şahin,” Kıbrıs’tan gelen Gazilerimizi aramızdan görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Şahin, Kıbrıslı gazilerimiz bizleri unutmayıp ziyarete geldi, kendilerine şükran borçluyuz. Bizler her zaman Kıbrıs halkının yanında olacağız. Oğullarımız torunlarımız dâhil Kıbrıs için her zaman sizleri ve soydaşlarımı korumaya hazırız “dedi.

Bafra Muharip Gaziler Derneğini ziyarete Kıbrıs Balkan Türk Edebiyatları Kurumu Derneği Başkanı Mevlüt Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete geldiler

(HARUN YAZICI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.