Bafra Müftüsü Barışfm'de

Bafra Müftüsü Barışfm'de

Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayı Bafra’da çeşitli proğramlarla kutlanacak.Bafra müftüsü Burhan Keleş Ramazan ayı boyunca hergün (103.2) Radyo Barış da Bafralıların sorularını canlı olarak yanıtlayacak.

A+A-

Bafra İlçe müftüsü Burhan Keleş yaptığı açıklamada, ”Halkımızın Ramazan ayını dolu dolu geçirmesi için programlar düzenleyeceğiz. Bunların başında tüm din  görevlilerimiz mukabeleler sürdürecek. Çarşı camiinde hatimle teravih namazı kılınacak, Öğle namazından önce mahalli radyomuz radyo barış ta canlı yayınlanmak üzere dini sohbetlerimiz olacak, teravihten önce tüm camilerimizde vaizler yapılacak, Öğlen namazından önce diğer camilerimizde din görevli arkadaşlarımız  vaazlarını yapacaklar. Teravih namazlarımız adabına uygun olarak kılınacak iftarlarımız olacak” dedi.

SORULARA CANLI YAYINDA CEVAP VERECEK

Bafra müftüsü Burhan Keleş (103.2) Radyo barışta öğlen namazından önce canlı yayınlanacak olan Ramazan sohbetinde halkımızın sorularını canlı yayında cevap verecek. Bafra müftüsü Burhan Keleş,” Hemşerilerimiz sorularını Bafra müftülüğünü arayarak sorularını iletebilirler. Ertesi gün cevaplanarak  Bafralı hemşerilerimiz bilgilendirilecek” dedi.

ÇARŞI CAMİİNDE DOPDOLU RAMAZAN AYI PROĞRAMI

Bafra Çarşı camii imam hatibi  hafız Hüseyin Yıldız Ramazan ayı boyunca Çarşı camiinde teravih namazları kılınacak, her gün Ramazan sohbetleri yapılacak, camimiz Ramazan ayını coşkulu bir şekilde geçirecek” dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.