Bafra Müftülüğü "Her Ağaç Bir Değer" prpjesiyle fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi

Bafra Müftülüğü "Her Ağaç Bir Değer" prpjesiyle fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi

Bafra Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençliğe Değer Projesi kapsamında bir etkinliğe daha imza attı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın destekleri ile çevre düzenlemesi yapılan Kuşçular yatılı Kız Kuran Kursu bahçesinde düzenlenen etkinlikte Bafra Ensar yatılı Erkek Kuran Kursu ve Kuşçular yatılı Kız Kuran Kursu öğrencileri, fidanları dikerek etkinliğe katılım sağladılar.

bafra-muftulugu-her-agac-bir-deger-prpjesi.jpg

 

Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Dinçer ve Eğitime Destek Platformu Bafra Temsilcisi Murat Topal ve Kur’an Kursu öğreticilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte Yüce Allah'ın insanlara emaneti olan tabiatı korumanın ve doğal yaşam alanlarına destek vermenin kulluk bilinci kapsamında yerine getireceğimiz bir ibadet ve sorumluluk olduğu vurgulandı.

bafra-muftulugu-her-agac-bir-deger-prpjesi-001.jpg

 

Bafra Müftüsü Necmettin KAYAR, "Bizler inananlar olarak maddi ve manevi anlamda yeryüzünü ıslah ve imar etmekle mükellefiz. İnsanlığın dünya ve ahiret mutluluğuna erişebilmesi için sadece kişisel yaşam alanlarımızı değil aynı zamanda kamusal yaşam alanlarımızı da gözetmeli ve iyileştirmeliyiz. Küresel ısınmanın ve çevresel sorunların insan yaşamını tehdit ettiğini dikkate alarak her alanda temizliği, nezaheti ve bu yönde farkındalığı ilke edinerek iyilik ve takva yolunda mücadele etmeliyiz. Maddi ve manevi kirlerimizden arınmalı inanç, ibadet, ihlas ve ahlak üzerine kurulu bir yaşam anlayışını hayata geçirmeliyiz." dedi.

 

 

Etkinlik sonrasında İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR, düzenlenen etkinliğe katkısından dolayı Gençlik Koordinatörü Emre Koç’a, Kur’an Kursu öğretici ve öğrencilerine ve katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.