Bafra MHP'den Birlik Toplantısı

Bafra MHP'den Birlik Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar Bafra’da bugüne görev yapmış olan eski ilçe başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

 

 

Acar, “Hedef Bafra’da birinci parti olmak ve ilk olarak mahalli idareler seçiminde başarılı olmaktır” dedi.

 

MHP Bafra İlçe Başkanlığının düzenlediği birlik ve beraberlik toplantısında kurulduğu günden bugüne kadar MHP Bafra İlçe Başkanlığı yapmış eski başkanlar MHP Bafra İlçe Başkanlığında bir araya geldiler.

MHP Bafra Eski İlçe Başkanları yapılan toplantıda MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar ve Yönetimine yapılacak çalışmalar hakkında tecrübelerini ve bilgilerini aktardılar.

2004 seçimleri öncesinde ve seçim süresince yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Toplantıya MHP Bafra Eski Başkanları Hamdi Yıldız, Mustafa Şeker, Osman Parlak,Abdurrahman Çamaş, Ali Ali, İslam Cural,Hasan Demir,Mustafa Atış,Mahmut Yılmaz,Atamer Güreş, Kamil Al katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Bu birlik ve beraberlikten ise yapılacak 2004 seçimlerinde de MHP’nin Bafra’da eski günlerine döneceği sinyali verildi.

Toplantının sonunda MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar eski başkanlara partiye gösterdikleri ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek,’’Önümüzdeki süreç içerisinde MHP teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşıp tek yumruk olmayı amaçlıyoruz. Çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantımızda göreve geldiğimizden bu yana geçen sürede yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi değerli eski parti başkanlarımıza yöneticilerimize anlattıktan sonra nelerin yapılması halinde daha da başarılı olabileceğimiz sorusuna birlikte cevap aradık. Yıllardır birlikte çalışmakta olduğumuz arkadaşlar ve emekleri geçenler olarak kendilerinin fikir ve önerileri bizler için çok önemlidir. Hep birlikte başarmalıyız. Bunun için güç birliği yapmamız gerektiği ortadadır. Her dava arkadaşımın samimi, yapıcı ve başarıya katkı sağlayacak önerilerini teşkilat olarak dikkate alacağız.

Ülkemiz ve milletimiz üzerinde çok kirli oyunlar oynanmaktadır. Aziz milletimizin idraki ve bizlerin gayretleri ile bu oyunları inşallah bozacağız. Gözünü dışarıya dikmiş, milletinin dertlerinden uzaklaşmış, ekonomiyi, dış politikayı ve terörle mücadeleyi duvara toslatmış, kapalı kapılar ardında sürekli görüşmeler yapan bu hükümet vatandaşlarımızı her geçen gün mağdur etmektedir. Bu büyük millet çok daha iyisine layıktır. İlçe teşkilatı olarak ilk seçimlerden başlamak üzere yerelde ve genelde Bafra’da,Samsun’da ve Türkiye’de birinci parti olmamızın gerekliliği ile hareket etmekteyiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Haber:Abdullah Özdemir

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.