BAFRA MEVLANASPOR KARADENİZ FIRTINASI' NI DİNDİRDİ !

BAFRA MEVLANASPOR KARADENİZ FIRTINASI' NI DİNDİRDİ !

26 Mayıs Pazar günü Bafra Mevlana Spor Kulübü; Play-off iddiasını devam ettirmek için evinde konuk ettiği Kavak Gençlik Hizmetleri spor kulübünü konuk etmişti.

A+A-

Konuk Kavak Genlikspor' un Cenk ile kaydettiği ve 1- 0 önde götürdüğü maçı; Bafra Mevlanaspor ' dan Ahmet' in attığı gol ile 1- 1 berabere bitmişti.

Bu maçın her iki kulübün de iddialarını; önümüzdeki haftalara taşımaları açısından, Bafra Mevlana spor 29 Mayıs Çarşamba günü de Samsun Baruthane Stadı' nda, Lig ikincisi olan Karadeniz Fırtınası ile karşılaştı .

Her iki takım açısından da önemli olan bu maçın zor geçeceği ise öncesinden belliydii. 17 puanı bulunan Karadeniz Fırtınası, son maçı olan Vezirköprü deplasmanına avantajlı gitmek istiyordu.

Bafra Mevlanaspor ise Karadeniz Fırtınası' nı yenerek, Play-off iddiasını son haftaya taşımak istiyordu. Bu yüzden her iki takım açısından da çok önemli olan bu karşılaşmanın zevk ve heyecanı ve seyri de çok yüksekti.

Maçta, Orta Hakem Sezgin Yıldırım görev aldı. Bafra Mevlana Spor Kulübü şu 11 ile sahada yerini aldı :

1- Emrehan, 2- Kerem, 3- Emre, 5- Ahmet, 6- Hüseyin, 7 -Melih, 9- Berkay, 10- Sefa, 17 -Mertcan, 19- Emircan 11'i ile sahada yer aldı.

Yedekler: Demircan, Aykut, Yunus, Abdulkadir, Sezgin, Eren,Ozan.

Teknik Direktör: Mustafa Şahin.

MEVALANASPOR 2- 0 GERİDEN MAÇI 3-2 YAPTI

Oyuna, her iki takım da kontrollü başladı. Maçın 25. dakikasında; Karadeniz Fırtınası 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlanırken ikinci yarıya hızlı başlayan Bafra Mevlanaspor, konuk ekibin bir kontra atağında, kalesi'nde 2. golü de gördü.

60 dakikada; 2-0 geriye düşen Mevlanaspor çabuk toparlandı ve 66. dakikada Mertcan kalecinin hatasını iyi değerlendirip, şık bir kafayla skoru 2-1 e getirdi. Bu gölden 14 dakika sonra dakikalar 74' ü gösterirken; bu defa da sahneye çıkan Sefa'nın ara pasında, Berkay hızlı çıkıp kaleciyi de çalımlayarak, boş kaleye gönderdiği topla durumu 2- 1' e getirdi.

Hüseyin'in sakatlanarak çıktığı oyunda; yerine Sezgin girdi. Bu dakikalarda; Mevlanaspor ataklarını gittikçe artırdı. Bu arada, Sezgin bir hava topunda eline aldığı darbe ile sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Abdulkadir girdi.

Bu dakikada kazanılan bir serbest vuruşta; topun başına geçen Sefa' nın mükemmel frikik golü ile 86. dakikada konuk Mevlana 3-2 öne geçirdi. Muhteşem dönüş yapan Mevlanaspor ekibi sert geçen oyunda, oyun üstünlüğünü ele geçirdi.

ÇIKAN OLAYLAR MAÇA GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.