BAFRA MEVLANASPOR CANİK BELEDİYESPOR' U 3 GOLLE UĞURLADI !

BAFRA MEVLANASPOR CANİK BELEDİYESPOR' U 3 GOLLE UĞURLADI !

Bafra Mevlana Spor lig iyi başladı. Mevlanaspor, 06- 04- 2019 Cumartesi günü ,saat 15.30 da Bafra Suni Çim' de rakibi Canik Belediyespor'u konuk etti.

A+A-

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bafra Mevlanaspor, rüzgarın da etkisiyle maçta tamamen kontrolü eline aldı. Maçta Birkan' la Mevlanaspor bir türlü direkleri geçemedi. ilk yarı itibariyle 3 topu direkten dönerken, golü bulamayan her iki ekip soyunma odalarına 0-0 beraberlikle girdiler.

İkinci yarıya istekli başlayan her iki takım da karşılıklı ataklarla birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. Mevlanasporun atağında Muhammed topu kontrol etmeye çalışan Canik Beldiyesporpor kalecisini, baskı yapıp kaptığı topla geçip, takımının ilk golünü boş kaleye gönderince Mevlanaspor 1- 0 öne geçti.

Maçın 55. dakikasında golü bulan Mevlanaspor atak üstüne atak geliştirirken; bir anda orta sahadan, orta- şut karışımı bir vuruş yapan Caniksporlu oyuncu, Mevlanaspor kalecisi Yunus' un üstünden topu ağlara gönderdi.

Bu golle skor 1-1 olup eşitlenirken; rüzgarın da etkisiyle, yine uzaktan bir şutla Canik Belediyespor, 2. golü buldu. Maçın 65. dakikasında, 2-1 yenik duruma düşen Bafra Mevlanaspor buna rağmen oyundan kopmadı. Sakatlanarak oyundan çıkan Yunus'un yerine yedek kaleci oyuna dahil oldu.

Tekrar oyun üstünlüğünü eline alan Bafra Mevlanaspor; Melek'in yerine oyuna giren Eren ile hamle yapan Mevlanaspor bu hamlesinin karşılığını oyuna adığı Eren'in bindirmeleri ile güzel ve asidi ve ortasıyla; Muhammed' in ve takımının ikinci golünü kaydederek, maçta 2- 2' lik skorla tekar eşitlik dengesi oluştu.

75.dakikada oyundan bir futbolcunun hakem tarafından oyundan atılmasıyla, Mevlanaspor sahada 10 kişi kalan rakibi Canik Belediyespor' u iyice sahasına hapsetti.

Bu ataklar sonucunda, oyuna 2. yarıda giren Mvlanaspor' lu Uzan; oyuna ağırlığını koyarken yine soldan Sefa'nın ara pasında topla buluşan Uzan, çizgiye kadar inip güzel bir orta çıkardı. Topla buluşan Soner topu ağlara gönderdi.

Bu skorla, bitime 10 dakika kala Bafra Mevlanaspor maçta 3 -2 lik skora ulaştı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca HakemCengiz Şengül' ün son düdüğü ile maç da 3- 2' lik skorla Bafra Mevlanaspor' un galibiyeti ile sona erdi.

Maçınn ardından bir değerlendirme yapan Mevlanaspor Futbol Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Arif Öztürk şöyle dedi:

" Biz bu lige, hiç transfer yapmadan başladık. Esasında transfer yaptık fakat takıma değil yönetime transferler yaptık. Kulübümüzün yeni başkanı sayın İsa KÖPRÜ ve diğer yönetici arkadaşlar bize katılarak, yönetim anlamında da güçlendik.

Bafra Mevlanaspor Başkanımız sayın Servet ŞENGÜL Onursal Başkanlık görevine getirildi. Yeni Başkan İsa Köprü başkanımıza ve yeni, değerli yönetimine hoşgeldiniz diyorum.

Maça dönecek olursak; biliyorsunuz 3 yıldır beraber oynayan bir ekip var. Bu ekip 3 yıldır birçok kategoride maçlara çıktı. Çok maç yapma avantajı ile takım oyunu anlamında kendimizi geliştirdik ama tecrübe anlamında bayağı eksiklerimiz var. Bunu da bu liglerde oynayarak inşallah aşacağız.

Bugün yeni bir Lig Statüsü' nde ilk maçımızı oynadık. Biraz heyecan ve stres yaptık ama kazanmaya alışık bir takımımız vardı. Bugün de o alışkanlığımızı devam ettirdik. Bir de Yeni yönetimin gelmesiyle taraftar sayımızın da artması bizi maça biraz daha motive etti.

Bugün bizleri yalnız bırakmayan, başta güzel taraftarımıza, Onursal başkanımız Servet Şengül, Kulüp Başkanı' mız sayın İsa Köprü ve 1930 Bafraspor Başkanı sayın Fatih Yıldız ile birçok spor adamı ve sporcu kardeşlerimiz ve sporcularımızın aileleri ve spor sever vatandaşlarımıza, yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz.

Maçtan önce bize kahvaltı programı tertipleyen Başkan' ımız İsa KÖPRÜ ve diğer yönetici arkadaşlara teşekkür ederiz .

bize böyle güzel maç izlettirdikleri için hocalarımız Mustafa ŞAHİN ve Cem ÇATMAKAŞ ve Mevlanaspor' un aslan parçalarına sonsuz teşekkürler.

Allah nasip ederse; 3 puanla başladığımız bu Lig' i şampiyon bitirip Bafra mızı önümüzdeki yıl 1 üst ligde temsil etme onurunu yaşayacağız.

Bafra'da sporun bittiğini düşünenler, bence Mevlanaspor' u izlesinler.

Bu duygu ve düşüncelerle saygılar sunuyorum. "

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.