Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

Bafra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Büyük Başarı

​Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı Enerji Verimliliği proje yarışmasında Türkiye Birincisi ve dördüncüsü oldu. Türkiye genelinde finale kalan 9 proje yarıştı.

A+A-

Bu projelerden Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2 projesi, Ankara'da yapılan final oturumunun ardından Türkiye 1'incisi ve 4'üncüsü oldu.

Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Enerji Verimliliği Proje Yarışması, her yıl TÜBİTAK ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenmektedir. Bu yarışmanın amacı gençlerimizi özellikle, konut, sanayi, ulaşım ve tarım sektörlerinde, enerjinin verimli kullanılması konusunda bilinçlendirmektir. Bu amaca uygun olarak sunulan projelerin, yukarıda anılan sektörlerde, enerjinin verimli kullanılmasına, enerji tasarrufuna, enerji tasarrufunun çevreyle ilişkisi ve etkilerine yönelik olması ve Türkiye ekonomisine ülke çapında katkıda bulunabilecek, uygulanabilir önerilerden oluşması gerekmektedir" 

Ayrıca,  Öğretmenlerimiz Serkan Sağlam Ve Cemil Ergin'i, Öğrencilerimiz Mustafa Sevinç, Cemil Baki, Taha Kablan Ve Furkan Şahin'i Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

bafrali-gencler-turkiyenin-gururu-oldu-1.jpg

bafra-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesinden-buyuk-basari.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum