Bafra Mermer Sanayi ve GÖKCAMDER  Plaketle Taçlandırıldı

Bafra Mermer Sanayi ve GÖKCAMDER Plaketle Taçlandırıldı

Bafra Görme Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yeni binasına kavuşmanın sevincini yaşadı.

A+A-

Bafra Görme Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yeni binasına kavuşmanın sevincini yaşadı.
Hacınabi Mahallesi Hacı Ahmet sokakta yeni dernek binası önünde düzenlenen programda ilk olarak Bafra Görme Engelliler Derneği Başkan vekili Fatih Uyanık dernek hakkında bilgi verdikten sonra 3 Aralık Dünya Engelliler günü ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
Konuşmalardan sonra derneğe katkısı olanlara plaket takdimi yapıldı.
Yaptıkları çalışmalarla  sektöründe daima ilkleri gerçekleştiren hem sektörde hem de her kesimden takdir gören Bafra Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bulut ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bulut sosyal sorumluluk projeleri ile de sivil toplum örgütlerine desteklerini sürdürüyorlar.
Son olarak ta Bafra Görme Engelliler Derneğinin yeni binasına taşınması sırasında yaptıkları maddi ve manevi desteklerinden dolayı da Bafra Görme Engelliler Derneği tarafından Bafra Mermer Sanayine katkılarından dolayı bir plaket takdimi yapıldı.
Plaketi Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Şenel  ve Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül Bafra Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bulut’a katkılarından dolayı teşekkür ederek takdim etti.
Ayrıca Bafra Görme Engelliler Derneğine katkılarından dolayı Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER)  kurucu genel başkanı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’a da bir plaket takdimi yapıldı. Plaket ise GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Şenel  ve Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül tarafından verildi. 
Plaket takdimi sonrası bir açıklama yapan Bafra Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bulut,’’Bizler Bafra Mermer Sanayi olarak sadece sektörümüzle, ticari faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktayız. Bafra Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Bulut’un yıllardır bizlere örnek hareketlerini bizlerde kendimize örnek aldık. Bugün açılışı yapılan Bafra Görme Engelliler Derneğinin açılışlında bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bizlere. 
Daha iyi bir yaşam sürdürebilmelerine, geleceğe daha umutla bakmalarına ve hayattan beklentilerinin karşılanmasına, toplumsal farkındalığın artmasına vesile olması dileğiyle tüm engelli kardeşlerimizin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.
 
Engellilik konusu, yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren önemli bir konudur. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmeli ve her fırsatta onları kucaklayarak, eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz.’’dedi.
GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı Salih Kılıç ise,’’ GÖKCAMDER olarak bizler Kurucu Genel Başkanımız , HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş, GÖKCAMDER Genel Başkanımız Av.Hasan Kuru ve yönetimimizle birlikte sosyal sorumluluk projeleri ile desteklerimizi vermekteyiz. 
Engelli olmalarına rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır. Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadeleler takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

bafra-mermer-sanayi-ve-gokcamder-plaketle-taclandirildi.jpgbafra-mermer-sanayi-ve-gokcamder-plaketle-taclandirildi-001.jpgbafra-mermer-sanayi-ve-gokcamder-plaketle-taclandirildi-002.jpgbafra-mermer-sanayi-ve-gokcamder-plaketle-taclandirildi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.