Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar İftar Yemeğinde Buluştu

Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar İftar Yemeğinde Buluştu

Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İlhan Erken ve yönetimi tarafından, faaliyet gösteren üyeleri ile maneviyat dolu  iftar yemeği düzenlendi.

A+A-

Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İlhan Erken ve yönetimi tarafından, faaliyet gösteren üyeleri ile maneviyat dolu  iftar yemeği düzenlendi.
Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İlhan Erken ve yönetimi üyelerine her yıl geleneksel olarak iftar yemeği programını bu yılda gerçekleştirdi. 
Akşam ezanının okunması ile birlikte dualar edildi, huşu içinde oruçlar açıldı.

İftar yemeği sonrasında bir açıklama  yapan Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İlhan Erken, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Ramazan ayı kardeşlik, dostluk ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayının bereketinden hep birlikte faydalanalım. Allah herkese sağlık ve sıhhat versin. Ramazan’ın manevi atmosferini iftar programınıza katılarak burada bizimle birlikte  paylaşan tüm değerli konuklarımızın Ramazan ayını tebrik ediyor,  katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayı içerisinde  idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizin de hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim.” dedi. 
Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar odasının işletmeciliğini Recep Özdaş ve Ali Gür’ün yaptığı ASEL Restorantta  düzenlemiş olduğu iftar yemeği programına  Samsun Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Gürtan, Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı, Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş ile Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar odasına  bağlı çok sayıda üye  katıldı.bafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-18.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-17.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-16.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-15.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-14.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-13.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-12.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-11.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-10.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-9.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-8.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-7.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-6.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-5.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-4.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-3.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-2.jpgbafra-marangozlar-ve-mobilyacilar-iftar-yemeginde-bulustu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.