Bafra Marangozcular Odasından Üyelerine Teşekkür Yemeği

Bafra Marangozcular Odasından Üyelerine Teşekkür Yemeği

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığı tarafından Bafra Öğretmenevinde üyelerine kongre sonrası bir teşekkür yemeği düzenlendi.

A+A-

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığı tarafından Bafra Öğretmenevinde üyelerine kongre sonrası bir teşekkür yemeği düzenlendi.

Geçtiğimiz ay yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığına seçilen  İlhan Erken  ve yönetim kurulu üyeleri odaya bağlı tüm üyelerine Bafra Öğretmenevinde teşekkür ve birlik,beraberlik yemeği düzenledi.
Yemek öncesi Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı  İlhan Erken  ve yönetim kurulu odaya bağlı üyelerini kapının girişinde karşıladı.

Yoğun bir katılımın olduğu yemekte üyeler birbirleriyle istişarelerde bulundular.
Yemekte bir konuşma yapan Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken  yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapacakları çalışmalar , projeler hakkında bilgi verdikten sonra sektörün problemleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Erken ayrıca,’’Değerli arkadaşlar, değerli üyelerimiz birlik ve beraberlik yemeğine iştirak edip davetimize katıldığınızdan dolayı hepinize en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.
Bir araya gelmek bir başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak ise başarıdır.Birlik ve beraberlik sözüyle çıktığımız bu yolda Yüce Yaradan’ın izniyle alnımızın akıyla bu güne kadar geldik.

Geçen dört yılda bu sözümü tutabilmemi sağlayan esnafımızın menfaati için gönlünü vererek çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.      
Bunun yanı sıra bu mesleğe gönül vermiş emekçiler olarak  ihtiyacımız olduğu her an bize destek veren hepimizin aynı zincirin halkaları olduğumuzu daima hissettiren siz değerli esnaflarımıza da minnettarım emeklerine yüreklerine sağlık diyor, ustalarımıza da saygılarımı sunuyorum.

 Esnafı yaşat ki toplum gelişsin." prensibinden hareketle ben değil biz olarak çalışarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve üyelerimizin haklarını koruyarak refah seviyesini artırmak için her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.’’dedi.
Yemekte ayrıca Ak Mercan Delta Doğalgaz yetkilisi Mehmet Ateş ise kurumun yaptıkları çalışmalar için Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası üyelerine bilgi verdi.

 

bafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-001.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-002.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-003.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-004.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-005.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-006.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-007.jpegwhatsapp-image-2022-02-05-at-09-33-06-2-800x530.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-008.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-009.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-010.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-011.jpegbafra-marangozcular-odasindan-uyelerine-tesekkur-yemegi-012.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.