Bafra Mahalle Muhtarların'dan Samsun YEDAŞ'a Baskın

Bafra Mahalle Muhtarların'dan Samsun YEDAŞ'a Baskın

Bafralı muhtarlar Samsun YEDAŞ binasına giderek Genel Müdür Akın Şahin’e problemlerini iletti. 3 Eylül tarihinde Bafra YEDAŞ Binasına giden Bafra Muhtarlar Derneği üyeleri dertlerini iletmek için Bafra YEDAŞ müdürü ile görüşme talep etmesine rağmen.

A+A-

Bafralı muhtarlar Samsun YEDAŞ binasına giderek Genel Müdür Akın Şahin’e problemlerini iletti.

3 Eylül tarihinde Bafra YEDAŞ Binasına giden Bafra Muhtarlar Derneği üyeleri dertlerini iletmek için Bafra YEDAŞ müdürü ile görüşme talep etmesine rağmen Bafra YEDAŞ Müdürü görüşmemişti.

Bafra Muhtarlar Derneği üyesi olan 40 kişilik grup bugün Samsun Atakum ilçesinde bulunan YEDAŞ Genel Müdürlüğüne giderek muhtarların ve mahallelerindeki elektrik problemlerini ilettiler.

YEDAŞ Genel Müdürü Akın Şahin ile görüşen Bafra Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi 6 muhtar şikâyetlerini dile getirerek bu şikâyetlerin en kısa sürede çözülmesini talep etti.

Görüşme sonrası Açıklamada bulunan Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nail;

“YEDAŞ Genel Müdürü Akın Şahin, Bafra Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulunda bulunan 6 Muhtarımızı odasına davet etti. Bizde kendisine muhtarlarımızın ve halkımızın elektrik problemlerimizi aktararak bir an önce çözüme kovuşturulmasını talep ettik. Taleplerimiz doğrultusunda YEDAŞ Genel Müdürü Akın Şahin bizi olumlu karşılayarak problemlerimizin farkında olduklarını ve planlamaları doğrultusunda sıranın Bafra’ya geldiğini öncelikli olarak Merkez mahallelerin sorunlarını çözerek çalışmalarına yarından itibaren 60 kişilik bir ekiple başlayacağını dile getirdi. Bu güzel yaklaşımından ve kısa sürede çalışmalara başlayacağından dolayı YEDAŞ Genel Müdürü Akın Şahin beye teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nail sözlerine ; YEDAŞ Genel Müdürü, Bafra Kaymakamı ve Muhtarlar olarak önümüzdeki haftalarda bir araya toplanarak tekrar genel bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını ekleyerek sözlerine son verdi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.