Bafra Madeni Sanatkarlar Odasından Maneviyat Dolu İftar Yemeği 

Bafra Madeni Sanatkarlar Odasından Maneviyat Dolu İftar Yemeği 

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası tarafından odanın düğün salonunda verilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Organize edilen iftar yemeğinde 1200  kişiye ikramda bulunuldu. 

A+A-

Bafra Madeni Sanatkarlar Odası tarafından odanın düğün salonunda verilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Organize edilen iftar yemeğinde 1200  kişiye ikramda bulunuldu. 
İftar yemeği öncesi ve sonrasında  Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum ve yönetim kurulu üyeleri protokol ve üyeleriyle, esnaflarla tek tek ilgilendiler.      
Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından oda düğün salonunda üyelerine ve Bafra içinde bulunan esnaflara yönelik iftar yemeği verildi.
Din görevlilerinin okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahiler eşliğinde akşam ezanının okunması ile iftarını açan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyesi esnaflar ve protokol, davetliler iftar yemeği sonrasında yemek sonunda dua yaptılar. 
İftar yemeğinde konuşan Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, 11 ayın sultanı ramazan ayının önemine binayen aynı sofrada iftar yapmanın faziletinin yanı sıra birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında da öneminin büyük olduğunu söyleyerek katılanlara teşekkür etti.
Başkan Tulum yaptığı konuşmada,’’Değerli davetliler. Geleneksel iftar yemeğimize katılımınızdan dolayı yönetimim adına hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Çok şükür 4 yıl bir aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Dünyada ve Türkiye’de meydana gelen korono virisü nedeniyle 3 yıl bir araya gelememiştik. 
Bu yıl 4.cüsü hamdolsun yaratana. Rabbim bir daha sizleri bizlerden ayıracak hastalıklardan, belalardan ve afetlerden korusun. Rabbim aramızdan ayrılan başta aile büyüklerimiz, yakınlarımız ve çok değerli aramızdan ayrılan ustalarımız oldu. Allah onlara gani gani rahmet eylesin. Hemen ardından 10 ilimizde büyük bir deprem yaşandı. Deprem şehitlerimizi de anmadan geçemeyeceğiz. Allah onlarından gani gani rahmetiyle muamele eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. İnşallah bu iftar yemeğimizin bugünkü olduğu gibi gelecek yıllarda da aynı heyecan, aynı sizlerle bugünkü buluşmamızı cenabı Allaha bizlere nasip eylesin. Bugün Bafra burada. Bu birlik beraberlik iftarında bir arada olmanın mutluğunu yaşamaktayız.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafra Madeni Sanatkarlar Odasının düzenlemiş olduğu maneviyat yüklü geleneksel iftar yemeğine Bafra protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, Bafra Madeni Sanatkarlar Odasına bağlı üyeler ve esnaflar katılım sağladı.

bafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-4.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-3.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-2.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-1.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-5.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-6.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-7.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-8.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-9.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-10.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-11.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-12.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-13.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-14.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-15.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-16.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-17.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-18.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-19.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-20.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-21-001.pngbafra-madeni-sanatkarlar-odasindan-maneviyat-dolu-iftar-yemegi-22-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum