Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu Mazbatasını Aldı

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz gün yapılan kongrede tek liste halinde güven tazeleyerek yeniden Bafra Lokantacılar Odası Başkanlığına seçilen Doğan Karafazlıoğlu Bafra Adliye Sarayında bulunan Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.

A+A-

Mazbatadan sonra kısa bir açıklama yapan Bafra Lokantacılar Odası Başkanlığına  seçilen Doğan Karafazlıoğlu, ‘’ Bafra Lokantacılar Odası Başkanlığı adına yeni yönetim arkadaşlarımla birlikte çalışacağımız 4 yıllık süreç için Mazbatamızı Seçim Kurulundan almış bulunuyoruz. Kendilerine şahsım ve yönetim adına teşekkür ediyoruz. ‘’dedi

Yeniden Refah Partisinden  Bafra Lokantacılar Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve yönetimi  geçtiğimiz gün yapılan kongre de tek liste ile güven tazeleyerek yeniden Bafra Lokantacılar Odası Başkanlığına  seçilen Doğan Karafazlıoğlu  ile yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.
Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki yapacakları çalışmalar hakkında Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan ve yönetimine bilgiler aktardı.

 

bafra-lokantacilar-odasi-baskani-dogan-karafazlioglu-mazbatasini-aldi.jpegbafra-lokantacilar-odasi-baskani-dogan-karafazlioglu-mazbatasini-aldi-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.