Bafra'da Lağım Kokusu Bıktırdı!..

Bafra'da Lağım Kokusu Bıktırdı!..

Havaların ısınmasıyla birlikte Bafra'nın her yerini lağım kokusu sardı.

A+A-

Samsun'un Bafra ilçesinde yaklaşık 6 - 7 ay önce başlayan ve şehir merkezindeki mahalleri ve hatta uzak mahallelleri de (köy) rahatsız eden pis koku yine Bafra'yı sarıp vatandaşları çok fazla rahatsız etmeye başladı.

Vatandaşlardan tepki çeken bu koku nereden geliyor? Neden Kimse Hiçbir şey Yapmıyor?

Yeni tip korona ( kovit 19 ) bulaşıcı virüse karşı önlemler kapsamında yaşanan bu zor günler içinde ve sokağa çıkma yasaklarının da içindeyken, bu kokunun evlerimizin içine kadar girip vatandaşları evde oturamayacak duruma getirmesi vatandaşlar tarafından fazla tepki alıyor.

Bazı vatandaşlarımızın "Sahurda bile açtığımız pencerelerden inanılmaz şekilde bizleri ve ailemizi rahatsız eden pis koku ile karşı karşıya kaldık." Şikayetleri dikkatleri çekerken yetkililerin konu hakkında hiçbir şey yapmaması da ayrıca tepki çekiyor.

Vatandaş'da soruyor, biz de soruyoruz! Neden Çözüme Kavuşturmuyorsunuz!

Kokunun yayılmaya başlamasından sonra hem kaymakamlığın hem de belediyenin, sorunun üzerinde çalışıyoruz ve acilen önlem alıp kokunun önlenmesi sağlanacaktır, açıklamalarına ne oldu? Neden Çözemediniz? Bafra'lıları bu kokuyla mı yaşatacaksınız?

Pis kokundan rahatsız olan vatandaşlarımız ise sokağa çıkma yasağına rağmen, evi saran kötü kokular yüzünden kendilerini dışarı attıkları ve mümkün olsa içeriye girmeyeceklerini, hatta bu pis kokudan dolayı  şehir dışına bile kaçmayı düşündüklerini söylediler.

Kokuya tepki büyürken, yetkililerin konunun çözümü için neyi beklediklerini bilmediklerini ve anlamadıklarını belirten vatandaşlar artık sorunun kesin olarak çözüme kavuşmasını istiyor.

Konu hakkında koltuklarında oturan değil, ciddi sorunlara ciddi çözümler istiyoruz diyerek tepkisinin büyüklüğünü de dile getiriyor.

Vatandaş soruyor Acaba bu pis kokudan yetkililer de memnun mu ?

Bafra55.net WhatsApp İhbar Hattı 0(553) 667 59 11 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum