BAFRA KURUMLAR ARASI  VOLEYBOL ŞAMPİYONU TÜGŞAV

BAFRA KURUMLAR ARASI  VOLEYBOL ŞAMPİYONU TÜGŞAV

Gençlik ve Spor Bafra İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası Bahar voleybol turnuvası finali Eski Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

A+A-

Gençlik ve Spor Bafra İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası Bahar voleybol turnuvası finali Eski Kapalı Spor Salonunda yapıldı.
6 takımın katıldığı turnuvada TÜGŞAV BAFRA ile Bafra Halk Eğitim Merkezi voleybol takımları şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.
1.seti TÜGŞAV BAFRA 25 /18 galip kapattı.
2.seti TÜGŞAV BAFRA 
25/23 galip kapattı. 
3.seti 25/16 galip kapatarak turnuvanın şampiyonu oldu. 
Bafra Halk Eğitim Merkezi ise Turnuvanın 2.si oldu. 
Bu sonuca göre... voleybol bahar turnuvası kupasının sahibi... oldu
Turnuvanın 3.cüsü ise Bafra ÇÖZÜM KOLEJİ oldu. 
Turnuva finaline
Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut, Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra TÜGŞAV Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin ve yönetimi, Şehit ve Gazi aileleri, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı ile çok sayıda sporsever katıldı.
Kupa töreni sonrası  çekilen anı fotolarının ardından turnuva sona erdi.

kurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-100.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-9.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-1.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-2.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-3.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-4.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-5.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-6.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-7.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-8.jpgkurumlar-arasi-voleybol-sampiyonu-tugsav-11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.