Bafra Kudüs için Cenaze Namazı Kıldı

Bafra Kudüs için Cenaze Namazı Kıldı

Yüreklerimizin yandığı günler yaşıyoruz. Kudüs ilk Kıblemiz, emanetimiz, mirasımız, davamızdır. Bize en büyük hediye olan Namazın verildiği yerdir KUDÜS. Hasrettir, Aşktır, Namustur, Şereftir KUDÜS.

A+A-

Yıllarca namusumuz olan nazlı Aksa'ya uzatılan elleri kıramadığımız yerdir KUDÜS. Yüzünü açmadı diye şehit edilen kardeşimize el uzatamadığımız yerdir KUDÜS. Hayallerinin baharında yerde cansız uzanan kardeşime sadece ağlayabildiğimiz yerdir KUDÜS. İslam için şeref , bizler için utancın kaynağıdır  KUDÜS.

Kudüs için meydanlardayız!

ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına tepki göstermek, Filistinli kardeşlerimizin düzenlediği Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne destek vermek, Büyük Felaket olarak adlandırılan Nakba’nın 70. yılını protesto etmek ve Fransa da Kur’an-ı Kerim’in tahrif edilmesi girişimine tepki göstermek için bütün kardeşlerimizle meydanlardayız.

70 yıldan beri İşgalci Siyonist Terör Örgütü İsrail, Müslümanları kışkırtmak amacıyla Mescid-i Aksa etrafında yaşlı, genç, kadın çocuk demeden katliamlarına devam ediyor. İsrail devleti ve askerleri ibadet eden insanlara gaz bombalarıyla ve plastik mermilerle saldırarak, camide bulunan Kur’an-ı Kerim'leri yerlere atıp üstlerine basarak hukuksuzluğa hız kesmeden devam etmektedir. Filistin’e, Gazze’ye uygulanan abluka ve ambargo her geçen gün ağırlaşmaktadır. 70 yıldır hakları, toprakları, vatanları, canları, malları gasp edilen Filistinliler, İşgalci Siyonist Terör Örgütü İsrail zulmü altında yaşamlarını devam ettirmeye çalışıyorlar.

Filistinliler, kadınlarıyla ve çocuklarıyla son bir aydır Büyük Dönüş Yürüyüşü gerçekleştiriyorlar. İşgalci Siyonist Terör Örgütü İsrail ise ateş açıp masum insanları, çocukları ve yaşanan olayları dünyaya aktarmak isteyen basın mensuplarını şehit ediyor.

İlk kıblemizin bulunduğu Kudüs ve Filistin, 1948 yılından beri hukuksuz olarak kurulan İşgalci Siyonist Terör Örgütü İsrail işgali altındadır. Siyonist Terör Örgütü İsrail, Kudüs’ü hukuksuz bir şekilde tüm uluslararası anlaşmalara aykırı olarak başkent yapmak istemektedir. Ey İşgalci Siyonist Terör Örgütü! şunu bilki terör örgütlerinin başkenti olmaz. Kim hangi kararı alırsa alsın "Kudüs İslam’ındır ve Kudüs bizimdir. Kudüs sahipsiz değildir. Kudüs, Mekke ve Medine'den sonra, bütün Müslümanların kutsal bildiği Mescid-i Aksa’ya ev sahipliği yapmaktadır. Şimdi ilk kıblemize, Peygamber Efendimizin (SAS) Miraç’a yükseldiği o mübarek beldeye sahip çıkma zamanıdır.

Siyonist terör örgütünün son hamlesi tüm dünyada olduğu gibi Fransa da da avuçlarının içerisine aldıkları bir kısım sözde aydın ve tarihin çöplüğüne terk edilmiş sözde siyasetçilerin, kendi kutsal kitaplarını tahrif ettikleri gibi uğruna canlarımızı feda etmekten çekinmeyeceğimiz mukaddes kitabımız “Kuranı Kerimi” tahrif girişimine kalkıştılar.  Ey Fransa haddini bil.  Salonlarınızda yaptığınız Dans gösterisini bir sözü ile durduran sultan Süleyman’ın ve peygamberimize hakaret içeren tiyatroyu bir sözüyle durduran  Sultan Abdulhamid Han’ın yürekli torunları olarak, biz buradayız. Yüce Rabb'imizin de vaat ettiği gibi Kur'an-ı Kerim, kıyamete değin muhafaza edilecek ve diğer kutsal kitaplarda olduğu gibi tahrif edilemeyecek, buna asla kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bugün burada ve tüm Türkiye’de Kudüs dostlarıyla birlikte ABD’nin ve İşgalci Siyonist Terör Örgütü İsrail'in bu hukuksuz kararına ve uygulamalarına karşı çıkıyoruz. Siyonistler ve işbirlikçileri bilmiyorlar ki; Filistin bizler için sadece sıradan bir ülke, Kudüs bizim için sıradan bir şehir ve Aksa bizim için herhangi bir mescid değil. 'Kudüs insanlığındır, Kudüs İslam’ındır' Kudüs Bağımsız Filistin Devletinin başkentidir. Kudüs’ün ne bir parçası ne bütünü Siyonist çeteye terk edilemez, edilmeyecektir. O halde, Kudüs özgür olana kadar, Filistin işgalden kurtulana kadar, Aksa’nın feryadı son bulana Hanzala yüzünü dönene kadar Diyoruz ki: İnsanlığın ve ümmetin kalbi, İslam’ın ilk kıblesi olan Kudüs onurumuz, ortak davamızdır. Kudüs, dayanma noktamızın son sınırıdır. Kudüs Siyonist işgalden kurtulana kadar durmayacağız. Kudüs özgür olana kadar, susmayacağız. Kudüs’ten sonrası ancak öfkedir, direniştir, intifadadır. Bedeli ne olursa olsun, Kudüs özgürleşecek ve Siyonizm, İslam dünyasının kalbinden sökülüp atılacaktır. Emperyalizm yenilecek Kudüs direnişi kazanacaktır. Tüm dünyaya sesleniyor, Uluslararası mekanizmaların harekete geçerek İşgalci Siyonist Terör Örgütü İsrail’in attığı hukuksuz adımları ve işgali durdurmaya çağırıyoruz.

bafra-kudus-icin-yurudu-1-001.jpgbafra-kudus-icin-yurudu-2-001.jpgbafra-kudus-icin-yurudu-3-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.