BAFRA KOLAY YOLU TEHLİKE SAÇIYOR

BAFRA KOLAY YOLU TEHLİKE SAÇIYOR

Samsunun Bafra ilçesinde, Bafra Kolay Elmacık (köy) mahallesi ve Koz ağzı mevkiinde yola düşen kaya parçaları sürücüler için tehlike saçıyor.

A+A-

Bafra kolay yolu üzerinde seyahat eden Erol Aksu tehlike içinde bu yol üzeride seyahat etmeye çalışıyoruz. Özellikle yağmurlu havalarda yamaçlarda ve tepelerde bulunan kayalar ve kaya parçaları toprağın yumuşaması ile birlikte Bafra kolay yolu üzerinde trafiği yoğun olan yola düşüyor. Geçenlerdede bir arkadaşımızın başına maalesef hiç istemediğimiz olayla karşı karşıya kaldık. Kolay yolu üzerinde seyahat ederken yamaçlarda ve tepelerde gelen büyük kaya parçasının yuvarlanması sonucu ölümden döndü. Bu olayda arkadaşımızın kullandığı traktör kaya parçasını yola düşmesi sonucu ikiye bölündü, şükür olsun ki o kazada arkadaşımıza her hangi hiçbir şey olamadı. Ama kullandığı traktörü ikiye ayrıldı.

Buradan yetkili mercilere sesleniyoruz, bu Bafra kolay yolu üzerinde yaralı ve ölümlü kazaların olmaması için en yakın zamanda tedbir almalarını istiyoruz.

Yoksa bu yamaçlardan ve tepelerden düşen kaya parçaları sürücü arkadaşlarımızın yaralanmalarına hatta ölmelerine sebep olan kazalara davetiye çıkaracak.

Bura daki sorun o yol üzerinde seyahat eden sürücülerimizi çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle kaya parçalarının eğer tedbir alınmazsa yamaçlardan ve tepelerden yola ne zaman yuvarlanacağı belli olmuyor. Bu yol üzerinde kayaları yola yuvarlanması sonucu maddi hasarlı kazalara yol açtı. Bizler sürücüler olarak Bafra Kolay yolu üzerinde taşıtlarla korkmadan seyahat etmek istiyoruz. Ne kadar da dikkatli olsak da yamaçlardan ve tepelerden düşen kaya parçalarına hiçbir şey yapamayız, çünkü ne zaman ve nereye düşeceği belli değil. Bizlerde bu yol üzerinde ölmek, yaralanmak ve kaya parçalarının altında kalmak istemiyoruz. Son olarak Bafra kolay yolu üzerindeki bu tehlikeye yetkililerin bir an önce canlar gitmeden el atmalarını istiyoruz. 

2-095.jpg3-071.jpg4-052.jpg6-036.jpg5-046.jpg7-034.jpg 

 

Haber:Ebu Bekir Yılmaz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.