BAFRA KML PERSONELİ 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

BAFRA KML PERSONELİ 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Bafra Kız Meslek Lisesi (KML) Okul Aile Birliği tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlama programı düzenlendi.

A+A-

Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe Okul Müdür Vekili Müdür Baş Yardımcısı Melek Çelebi, Müdür Yardımcıları Emine Uluçay, Semre Çetin Kaygısız, Salim Pala, Yaşar Taşabas, Beyazıt Yıldırım, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Bahri Alataş ve okul personeli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Melek Çelebi, "Öğretmeniz öğretiriz, öğretmeniz eğitiriz. Birliğimiz, dirliğimiz ve düzenimiz daim olsun. Öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Biz geniş, büyük bir aileyiz. Bu aile içersinde personelimiz de onlar da eğitimin bir parçası. Onları da öğretmen olarak değerlendiriyorum. Çünkü eğitim-öğretime en az bizler kadar katkıları var“ dedi. 
Programda, okul Aile Birliği Başkanı Bahri Alataş’ın emekli öğretmen eşi Nuray Alataş’a, Okul Müdür Vekili Melek Çelebi tarafından çiçek verildi.
Bahri Alataş da yaptığı konuşmada, "Dünyanın en kutsal görevi eğitimcilik. Sizin yetiştirdiğiniz öğrencileriniz Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atacak. 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Baframız ve bütün ülkemize hayırlı olsun" diye konutu. 
Konuşmaların ardından öğretmenlere dağıtılan şeker sonrası yapılan ikramla gece sona erdi.

20121123aw001075_05.jpg20121123aw001075_06.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.