BAFRA KIZILIRMAK LİSESİ'NDE DERS ZİLİ ÇALMADI

BAFRA KIZILIRMAK LİSESİ'NDE DERS ZİLİ ÇALMADI

Samsun'un Bafra ilçesinde bir öğretmenin, evinin önünde darp edilerek ağır yaralanmasını protesto eden meslektaşları derse girmedi.

A+A-

Bafra Kızılırmak Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Suat Salim Güner, bir öğrenci velisi ve arkadaşları tarafından darp edildi. Darp olayı, Kızılırmak Lisesi öğretmenlerinin tepkisine yol açtı. Sendikaların da destek verdiği eylemde öğretmenler topluca sevk alarak derslere girmedi. Öğrenciler ise evlerine gönderildi. 
Öğrenciler ise öğretmenlerine yapılan saldırıyı doğru bulmadıklarını söyleyerek, böyle bir olayı duyunca şok olduklarını ve kınadıklarını ifade ettiler. 
Okul girişinde toplanarak olayı kınayan öğretmenler adına konuşan Kızılırmak Lisesi öğretmeni Şerafettin Çakır, "Beden eğitimi öğretmenimizin darp edilmesine tepki olarak sevk alarak derslere girmiyoruz ve öğrencilerimiz de bizim yanımızda. Biz bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Özellikle 'öğretmene şiddete hayır' dedikçe sanki birileri öğretmene bunu haklı olarak algılıyorlar. Kızılırmak Lisesi öğretmenleri olarak biz bugün derslere girmiyoruz. Şu anda psikolojimiz tamamen bozuldu ve bu yüzdende gidip
sağlık ocaklarından psikolojimizin bozulduğuna dair sevk alıp derslere girmiyoruz. Öğrencilerimizi de evlerine gönderiyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.