BAFRA KIZILIRMAK ANADOLU LİSESİ SPORA DAMGASINI VURDU

BAFRA KIZILIRMAK ANADOLU LİSESİ SPORA DAMGASINI VURDU

Samsun Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda

A+A-

 16-17 Kasım tarihlerinde yapılan gençler badminton il birinciliği müsabakalarında Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, Samsun badminton şampiyonluğu sonucunda, Lise Samsun'u Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

23-24 Kasım 2015 tarihleri arasında, Canik Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Masatenisi Gençler İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda takım halinde; Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi birincisi oldular.

Samsun İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimleri yapıldı. Seçimlerin ardından Bafra Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Alp ÇAKIR Samsun İl Öğrenci Meclisi Başkanı oldu.

Bu nedenle Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, okulların müdür, öğretmenler ve öğrenciler Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ 2015-2016 Eğitim Öğretim dönemi faaliyet programında yer alan Okul Sporlarında Liseler arasında erkekler badmintonda  ve  kızlar masa tenisinde il birinciliğini kazanmalarından dolayı Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesinin idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Dereceye giren takımlarımız 17 - 19 Mart 2015 tarihlerinde Samsun'da yapılacak olan grup müsabakalarında İlimizi temsil edecekler. Tabii ki gruplardan çıkıp Türkiye şampiyonlarında görmek istiyoruz. Bafra’yı en güzel şekilde temsil edeceğinizi düşünüyorum. Sporu aklınızdan hiç çıkarmayın. Beden sporu bedeni hareketsiz bırakmamaktır. Spor insanı yalnızlıktan kurtarıyor, hem daha neşeli, daha pozitif, daha düzgün, ağırbaşlı ve efendi yapıyor . Bafra’yı en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu arada Samsun il öğrenci meclis başkanlığı seçiminde seçilen Alp Çakır’ı da tebrik ediyorum” dedi. 

bafra-kizilirmak-anadolu-lisesi-spora-damgasini-vurdu.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.