Bafra Kızılay'dan Cezaevine Eğitim Semineri

Bafra Kızılay'dan Cezaevine Eğitim Semineri

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılay Bafra Şubesi Bafra Açık Ceza Evinde seminer düzenlendi.

A+A-

Bafra Türk  Kızılay Şube Başkanı Osman Genç  beraberinde Yönetim Kurulu üyesiTunç Öksüz, Türk Kızılayı Bafra şube memuru Özlem Öztürk ile birlikte Cezaevini ziyaret ettiler. Cezaevi Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumu müdürü Turan Tabakoğlu tarafından karşılandı.
Cezaevi Konferans salonunda Türk Kızılay heyeti Cumhuriyet savcılığı ve cezaevi müdürlüğü ile yapılan koordinasyon neticesinde Cezaevinde kalan hükümlülere Kan bağışı ve önemi ile ilgili konferans verildi. 
Bafra türk Kızılay  Başkanı Osman Genç, "Gerçekleşen etkinlikle ilgili olarak; "Hükümlü ve tutukluların tahliye oldukları zaman toplumdan dışlanmamaları hatta topluma yeniden kazandırma yönünden attığımız adımın amacına ulaştığına inanıyoruz. Kızılay ve Kızılaycılık ruhu kişi, zaman ve mekan gözetmeksizin her yerdedir. Savaşta ve barışta, sosyal hayatta, uluslararası alanda ve afetlerde birçok görev üstlenen Türk Kızılayı, mensubu olduğu Hareketin 7 temel ilkesinden biri olan gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürütmektedir.
Gençü; Kızılay, tarihten bugüne sürdürdüğümüz Toplumsal dayanışmamızın, vakıf geleneğimizin, dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzün en anlamlı örneğidir diyerek sözlerine şu şekilde son verdi,  Unutulmaması gereken Kızılay'ın hepimizin Kızılayı olduğu, hepimizin bir gün Kızılay'a ihtiyacı olabileceği gerçeğidir. Türk Kızılayı Bafra Şubemiz yardımseverlerin ve gönüllülerinin desteği ile tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir" dedi. 
Seminerden sonra, seminere gelenlere Kızılay lokumu ikram edildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.