Bafra Kızılay Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kuruldu

 Bafra Kızılay Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Kuruldu

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanlığı yaptığı çalışmalar neticesinde, kadın kolları, gençlik kolları ve Üniversite yapılanması oluşturuldu.

A+A-

Türk Kızılayı Bafra Şubesi bünyesinde Kadın Kolları Başkanlığına Burcu Karaman, Gençlik Kolları Başkanlığına Burcu Acar yetirildi. Başkanlar tarafından oluşturulan yönetim kurulu çalışmaları Başkan Ecz. Halim Tutku Demircan, Başkan Yardımcısı Erhan Korkmaz'ın katıldığı 14.10.2019 tarihindeki toplantıda birçok proje içerisinde olduklarını ve ihtiyaç sahiplerine en kısa zaman da etkin şekilde nasıl ulaşılabileceği konuşuldu.

Kadın Kolları Başkanı Burcu Karaman, "Gücümüz ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmayı hedefliyoruz. Türk Kızılayı bünyesinde çalışmak, beni ve yönetim kurulu üyelerimi çok memnun etti. İnanıyorum ki Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Türk Kızılayı Bafra Şubesi yönetimiyle çok güzel işler başaracağız." dedi.

Başkan Karaman, daha sonra Türk Kızılay Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerine ve yönetimine rozet takarak hayırlı olsun dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.