Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Duygulu Mezuniyet Töreni

Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Duygulu Mezuniyet Töreni

Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni okul bahçesinde duygusal bir şekilde gerçekleştirildi. 

A+A-

Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni okul bahçesinde duygusal bir şekilde gerçekleştirildi. 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından; Bafra İlçe Müftülük Camii Müezzini  Niyazi Kasa  tarafından Kuran- ı Kerim Tilaveti yapıldı. 
Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Dursun Özcan yaptığı konuşmada,’’Bu günün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum.
Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı , Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak onların kendinden daha emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bireyler olarak, mezun ediyoruz.
Sevgili gençler. Okulumuzda edinmiş olduğunuz tecrübe ve bilgi birikimi ile bundan sonra atacağınız adımlar hayatınızı şekillendirecektir. Sizlerin nerede olursanız olun, Kur’an-ı kılavuz, Resullah Efendimizi rehber edinecek, hayatı dosdoğru ölçülerle yaşayacak, edep ve hayayı kuşanacak, dünya üzerindeki mazlumları gözetecek, sizlerden yardım bekleyen, kan ve göz yaşı döken bütün insanlığa çare olmak için gayret göstereceğinizden eminim. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.’’dedi.
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek, ailelerini tebrik etti.
Okul müzik öğretmeni Münire Çoşkun’un yönetimindeki Genç Sazendeler grubunun müzik dinletisi büyük takdir topladı.
Okulda dereceye giren okul 1.si 12-A sınıfından Sevdenur Keskin, okul 2.si 12-DİL sınıfından Zeynep Zülal Demirbaş, okul 3.sü 12-DİL sınıfından Ravza Ocak’a başarı plaketlerini Okul Müdürü Dursun Özcan, Diyanet-Sen Bafra Şube Başkanı Murat Topal, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu takdim etti.
Okul başarı kütüğüne okul 1.si Sevdenur Keskin isim künyesini alkışlar arasında taktı.
Okul 1.si Sevdenur Keskin’in konuşması sırasında duygulanarak ağlaması mezuniyet töreninde bulunan herkesi duygulandırdı.
Okul flaması ve Türk Bayrağı devir teslim töreni yapıldı.
Mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin söz vermesi ve duası ile kepler havaya atıldı.
Program anı fotoğraflarının çekimini ardından sona erdi.imam-hatipli-kiz.jpgimam-hatipli-kiz1.jpg

bafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-010.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-011.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-012.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-013.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-014.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-015.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-016.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-017.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-018.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-019.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-020.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-021.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-022.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-023.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-024.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-025.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-026.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-027.pngbafra-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinden-duygulu-mezuniyet-toreni-028.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.