BAFRA KAYMAKAMLIĞINDAN BİLGİ PAYLAŞIM GÜNLERİ TOPLANTISI

BAFRA KAYMAKAMLIĞINDAN BİLGİ PAYLAŞIM GÜNLERİ TOPLANTISI

Bafra Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen resmi kurumlar bigil paylaşım toplantısı Bafra Hasan Çakın Halk Kütüphanesinde yapıldı.

A+A-

Toplantıya Bafra Kaymakamı Halis ARSLAN ve daire müdürleri katıldı.

Bilgi paylaşım toplantısında  Halk kütüphane müdürü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Milli Piyango müdürü ve Bafra Gençlik Merkezi müdürü kurumlarında yaptıkları çalışmalar,faaliyetler ve raporlar hakkında brifing verdiler.

İlk konuşmayı Kütüphane Müdürü Nihat KAYA yaptı.  Kütüphanemiz  2 katlı olup  ve çok amaçlı bir 60 kişilik konferans salonumuz bulunmaktadır.  Projelerimiz  arasında  ise kütüphane   e Türkiye hayat  ve ayrıca işaret dili ve görme engelliler için konuşan kütüphaneyi hizmete sunacağız dedi.

Akabinde sunuşunu Kredi ve Yurtlar Kurumu  Milli Piyango Müdürü Ünsal ULUDAĞ  yaptı. Yurdumuz fiziki koşullar konusunda  yatakhanelerimiz  2 blok şeklindedir. Ortaklaşa yemekhanemiz, sosyal aktivitelerimiz için salonlarımız vardır. Kariyer ve fikir atölyelerimiz bulunmaktadır. Kurumlar arası işbirliği yaparak sportif faaliyetlerimiz, müftülük ve halk eğitim merkezi öğretmenleri tarafından kurslar verilmektedir dedi.

Son olarak Bafra Gençlik Merkezi müdürü Fatih HATİPOĞULU Söz alarak sunuşunu gerçekleştirdi. Bafra Gençlik merkezimizi çok amaçlı kullanmaktayız. Yapılan  faaliyetlerimiz de öğrencilerimizin katılımları her geçen gün  artmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her ay Türkiye genelinde düzenlenen ve 182 gençlik merkezinin katıldığı “Ayın Gençlik Merkezi “ yarışmasında Bafra Gençlik Merkezi Türkiye 2.cisi seçilmiştir. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup gençlik merkezimizde geniş kapsamlı aktiviteler yaparak tutmayı planlıyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.