Bafra Kaymakamlığından Bafra’ya Yeni Logo

Bafra Kaymakamlığından Bafra’ya Yeni Logo

Bafra Kaymakamlığının Hazırladığı, Bafra’yı tanıtmak için hazırlanan” Bafra Kanatlanıyor” temalı Logo ve Bafra şehrini tanıtan tanıtım videosu Bafra Kültür merkezinde törenle tanıtıldı.

A+A-

Yeni Logo tanıtımı Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlyas Deniz Gökçenin çizimi ile Logo tanıtımı ve Cumhuriyet ortaokulu Müzik öğretmeni Murat Genç ve Kurgu Tasarımcı Orhan gazi Demirci'nin hazırladığı Bafra’yı Temsil eden tanıtım videosu, Yılmaz Yetiş ’in yazdığı” Bafra Kanatlanıyor şiiri ile tanıtıldı.

Programda günün anlam ve önem konuşmasını yapan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur;

“ Öncelikle daha önce görev yaptığım ilerde ve ilçelerde Bafra’da eksik olan bir konu olduğunu fark ettim. Bizi Bafra’mızı dışarıya tanıtacak Bafra’yı lanse edecek hem ticari, hem de idari anlamda hepimizin hemfikir olduğu bir proje düşündük.

Saygı değer Bafra Belediye Başkanımız, oda başkanlarımızla bir araya gelerek ortaya bir bilgi havuzu açtık ve bilgiler dâhilinde hepimizin hemfikir olduğu Logo ortaya çıkardık.

Bu Logo Bafra’yı anlatacak hem de ilk bakışta hiçbir şeyi anlatmasın diyerek yola çıkmıştık. Eğer her şey çok açıkta ortada olursa yorum yapmaya gerek olmaz ve vatandaşlarımızın ilgisini çekmez diye düşündük.

Biz oluşturduğumuz Logonun hem idari, hem de ticari anlamda Bafra kaymakamlığımızda kullanılmasını hem de ticari olarak Paketlerde, Bafra’daki bütün kamu kuruluşlarında hatta Türkiye’de Bafra’yı temsil eden kuruluşlarda bu logonun kullanılabilir olacağını düşünüyorum. Bafra’mız için Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor katılımlarınız için teşekkür ediyorum dedi.

Programa; Samsun Valisi Osman Kaymak,  Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakmı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Siyasi kuruluş Başkanları, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-2.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-4.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-6.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-9.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo--7.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-8.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-5.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-1.jpg

bafra-kaymakamligi’ndan-bafra’ya-yeni-logo-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum