Bafra Kaymakamı Zafer Bayramı Mesajı

Bafra Kaymakamı Zafer Bayramı Mesajı

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin 96. yıIdönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

A+A-

Büyük Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifadesiyle; Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir.

Türkiye’nin ekonomisiyle, demokrasisiyle, ordusuyla, istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam ettiğine milletçe şahit olmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Güvenlik Güçlerimizin kahraman mensuplarının, Bafra'lı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Ali Fuat TÜRKEL

Kaymakam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.