BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN’DAN BAFRALI KORE GAZİSİNE ANLAMLI ZİYARET

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN’DAN BAFRALI KORE GAZİSİNE ANLAMLI ZİYARET

19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve beraberindekiler rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır yatakta tedavi gören 94 yaşındaki Bafralı Kore Gazisi Temel Koç’u evinde ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyaret esnasında Kore gazisi Temel Koç Kore’deki anılarını duygulanarak anlattı. Karşısında ayrıca Bafra Garnizon Komutan vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Üsteğmen Hakan Arıkan’ı gören Koç, ’’Komutanlarda ziyaretime gelmiş. Askerlerimiz yanımızda. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Komutanlarım yanıma geldi ya artık ölsem de fark etmez. Bafra Kaymakamımız Halis Arslan ve herkese anlamlı ziyaret için teşekkür ederim. ’’dedi.

94 yaşındaki kore gazisi Temel Koç 1950 yıllarında o zamanlarda yaşamış olduğu günlerini anlattı. Komutanları gördüm ya gönlüm rahat oldu diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise,’’ Bu vatan için canlarını düşünmeden feda eden şehitlerin yanında her karış toprağı kahramanca savunan gazilerin değerinin anlaşılması ve onların temsil ettikleri kutsal makamın kavranması açısından 19 Eylül Gaziler Günü'nün ayrı bir önem taşıdığını ifade etmek istiyorum. Gazilerimiz şanla ve gururla ülkemize hizmet etmişler, Gazilerimiz yurtseverlikleriyle örnek olmuşlardır. Bizlerde 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla hasta yatan Kore gazimiz Temel Koç’u ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. ’’diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette  Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutan vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, Bafra İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Üsteğmen Hakan Arıkan, Bafra Emniyet Müdürü vekili Kenan Bıyık,  Bafra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Mümine Ersin, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür vekili Belma Özel hazır bulundu.

dsc_0253.jpgdsc_0261.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.