Bafra Kaymakamı gece saat 03.00'te öyle bir şey yaptı ki...

Bafra Kaymakamı gece saat 03.00'te öyle bir şey yaptı ki...

Samsun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Bafralı bir vatandaştan gelen telefon yürekleri ısıttı.

A+A-

"Çağrıların yüzde 78’i asılsız"
Gereksiz çağrıların kendilerini son derece yorduğunu belirten 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Emin Demir, "2020 yılı bildiğimiz üzere ağırlıklı bir şekilde 21 Mart’tan bu yana daha çok korona virüsü salgınıyla alakalı yürütülen çağrılardan oluştu. Bu süreç içerisinde merkezimize yaklaşık 1 milyon 943 bin 360 adet çağrı geldi. Biz 2020 yılı içerisinde sadece çağrı alıp çağrı yönetmedik. Memleketimizde olağanüstü bir durum vardı ve bakanlığımızın talimatları doğrultusunda önce vefa destek gruplarını kurduk. Vefa destek gruplarına yüz binlerce çağrı geldi. Bunların bazıları bilgilendirme ve danışma amaçlıydı. Bu amaçları yerine getirerek vatandaşa rehberlik ettik. 94 bin 158’i ise vakaya dönüşerek vatandaşların ihtiyacı 7 gün 24 saat sağlanmış oldu. 

BAFRA KAYMAKAMINDAN DUYARLI BİR HAREKET

Gece 02.30’da Bafralı bir vatandaş Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak; ‘Ben Bafra kaymakamımızı ayakta gördüm. O gece saat 03.00’te vatandaşın ekmek ihtiyacı kaymakamımız tarafından giderildi’ dedi. 

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in gösterdiği bu davranış, çağrı ekibi tarafından büyük değer toplarken, tüm Bafralıların yüreğini ısıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum