Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in ara tatil mesajı

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in ara tatil mesajı

Bafra kaymakamı Cevden Ertürkmen ara tatil dolayısıyla bir mesaj yayınladı

A+A-

Bafra kaymakamı Cevden Ertürkmen ara tatil dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sevgili öğrenciler,
Ülkenin yarınları olarak öncelikle sizlere güvendiğimi belirtmek isterim. Başarılı olmak sadece akademik anlamda olmadığını sizler de biliyor olmalısınız. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda varlığını gösterebilmiş olmak da başarı kazanmanın bir biçimidir.
         Bu tatilin hepinizi dinlenirken geliştirecek etkinlikler yapmanızı, bol bol okumak, araştırmak, gezmek görmek için olabildiğince istekli olmanızı öneriyor ve iyi tatiller diliyorum.
İnsan yetiştirmenin mukaddes bir görev olduğu kadar bu kutsal görevi yerine getiren siz değerli öğretmenlerimiz, hiç şüphesiz saygı ve övgüye fazlasıyla layıksınız. Eğitim ordusunun yurdun dört bir yanına dağılmış neferleri olarak değerli öğretmenlerimiz; aydınlık yüzü ve asil kişilikleri ile yetiştirdikleri binlerce çocuğun ruhuna ışık saçmaktadır. Eğitim adına yapılan her çalışma, devletimizin ve milletimizin kaderini doğrudan etkilediği aşikardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarınızda da bu şuurda olacağınıza yürekten inanıyorum.
         Bu duygu ve düşüncelerle fedakâr öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ilk ara tatilinde iyi tatiller diliyorum. 21 Kasım da sağlıklı bir şekilde tekrar görüşmek dileğiyle…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.