Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Samsun Bafra ilçesi Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

 

Birlik ve beraberliğimizin en Büyük nişanesi Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram’ın ülkemiz Türk ve İslam dünyası ile tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat veren bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlâkı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.

Bununla birlikte bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve güçlendiği özel günlerdir.  

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm mesai arkadaşlarımın, Özel Sektör Mensupları; İşveren ve Personellerinin, Mahalle Muhtarlarımızın, Bayram tatillerini yöremizde geçirmekte olan yerli ve yabancı ülkelerden gelen misafirlerimizin, sayın basın mensuplarımızın, çok muhterem Bafralı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlık, huzur, mutluluklar; hayırlı ömürler dileği ile sevgi ve saygılarımı sunarım.

Ahmet ADANUR

 Bafra Kaymakamı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.