BAFRA İYİ PARTİDE SÜREÇ BAŞLADI

BAFRA İYİ PARTİDE SÜREÇ BAŞLADI

Kurtaran şehir Samsunumuzun En büyük ilçesi olan Bafra’mızda tüm oylara talibiz.

A+A-

1 Aralık 2018 - 15 Aralık 2018 tarihleri arasında BAFRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACATLARI BAŞLAMIŞTIR.

Kurtaran şehir Samsun’umuzun En büyük ilçesi olan Bafra’mızda tüm oylara talibiz.

Hepimizin bildiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde yerel yönetimler seçimleri yapılacaktır. Seçimler şüphesiz demokrasilerimizin akciğerleridir.

Tıkanan siyasette halkın kurtuluş reçetesidir. Halkımız bu tıkanmış siyasi sisteme, partimize yapılan her türlü baskı, karalama, iftira politikalarına en iyi cevabı genel seçimlerde vermiş ve 43 vekille TBMM’de grup kurmamızı sağlamıştır.

İYİ Partili vekillerimiz gece-gündüz demeden çalışmakta ve vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm üretmektedir.

Halkımızın sesine kulak vererek, sorunların giderilmesi doğrultusunda verilen tüm önergelerimiz, iktidar partisi ve küçük ortağı tarafından kullanılan oylar yüzünden reddedilmektedir.

Halkımızın huzuru, refahı, kamu yararı görmezden gelinmekte, zengini daha zengin yapan bir sistemle ülkemiz yönetilmektedir..

Partimizin genel politikasının gereği olarak; her türlü terör örgütleri ile irtibat ve iltisaklı olmayan, geçmişte en sağdan en sola kadar hangi siyasi oluşum içinde olduğuna bakılmaksızın, doğru, dürüst, çalışkan, saygın, kucaklayıcı, birleştirici, çözüm üreten, dik duran dikleşmeyen, her türlü gruplaşmanın dışında liyakate önem veren, din ve vicdan hürriyetine bağlı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, tek derdi söz verdiği insanların daha medeni, çağdaş, huzur ve refah içinde yaşaması için durmadan çalışacak olan herkese kapısının açık olduğu İYİ Parti’ye, Belediye Başkanlığına aday olmak için yapılan yoğun başvuru ve talepler bizleri oldukça gururlandırdığı gibi aynı zamanda duygulandırmaktadır.

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Biz parti olarak kazanmaya odaklanmış, her türlü proje ve kadromuz ile yarışın en önünde olacağız. Halkımızın teveccühü doğrultusunda kendiliğinden oluşan ittifaklara da kapımızı kapatmıyoruz.

Daha önceden kime oy vermiş olduğu hiç önem arz etmeden, şehrimizde yaşayan ve bize güvenen tüm hemşerilerimizin oylarına talibiz. Elinde projesi olan, BAFRA için ben de varım diyen ve bu göreve talip olan herkese kapımız açıktır.

Gelin hep birlikte BAFRA için bir adım atalım başarabiliriz.

Diyoruz ki ; " Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız”

                                                                                              

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.