Bafra İsrail'in Hastane Saldırısını Kınadı

Bafra İsrail'in Hastane Saldırısını Kınadı

Filistin’de El Ehli hastanesine saldırıların ardından basın açıklaması düzenlendi

A+A-

Filistin’de El Ehli hastanesine saldırıların ardından basın açıklaması düzenlendi
Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen saldırı, dünyada yankı uyandırırken, Türkiye’de tüm il ve ilçelerde basın açıklaması düzenlendi.
‘’MASUMLAR ONLARA SAHİP ÇIKMAYINCA ÖLÜRLER’’
Bafra’da Memur-Sen ilçe başkanlığının gece çağrısına kulak veren halk Bafra 15 Temmuz demokrasi Meydanı’nda toplandı. Kuran’ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından gazetecilere açıklama yapan memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Seçim Çalışkan şunlara yer verdi, ‘Masumlar ne zaman ölür, masumlar onlara sahip çıkacak büyükleri olmadığı zaman ölür. Bu gece gözlerimiz yaşlı, başımız önde. Elimizden belki çok fazla bir şey gelmiyor fakat şurada yaptığımız dua, okuduğumuz Kur’an-ı Kerim arşa yükselirde bu katil İsrail’in sonunu rabbimiz getirir. Gecenin bu vaktinde yüz bin nüfusu olan bir ilçede bir avucuz. Aynı Dünya’da ki milyarlarca Müslüman gibi.
‘’İYİ Kİ CENNET VAR İYİ Kİ CEHENNEM VAR’’
Filistinli halkın en küçüğünden en büyüğüne kadar tek amaçları iyileşmek için gittikleri hastanede İsrail’in bombalarıyla yerle bir oldular. İyi ki Allah var, İyi ki Cennet var ve iyi ki Cehennem var. Kötüler için yaşasın Cehennem. Ümmetin bu sessiz ve sakin tavırları artık inşallah arşa yükselir, inşallah sesimizi çıkartmaya başlarız. Bu katil İsrail’in artık bir sonu gelmeli kafasına göre istediği nesli istediği insanı öldürmemeli. Bu yapılanları belki elimizle düzeltmeyeceğiz, belki kalbimizle düzeltemeyeceğiz sadece buz edeceğiz ama artık bir yerden sonra bıçak kemiğe dayanacak. ben tüm Müslüman kardeşlerimize bu gece burada toplandıkları için teşekkür ediyorum’ dedi. 
Basın açıklamasına, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Diyanet-Sen Bafra İlçe Başkanı Murat Topal, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda halk katıldı. 
Grup daha sonra, olaysız şekilde dağıldı.filistine-destek-bafrada.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.