BAFRA İMAM HATİP MEZUNLARI 19. KEZ BİR ARAYA GELDİ

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin 19.cu Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin 19.cu Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.
Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) “19. Mezunlar Buluşması” programı Bafra İHL okul bahçesinde yapıldı.
BAFİMDER tarafından organize edilen “19.Mezunlar Buluşması”, Bafra İmam Hatip Liselileri bir araya getirdi.  Programa katılan misafirlere Pilav üstü tavuk ve baklava tatlısı ile ayran ikram edildi.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Önel Kur’an Kerim tilaveti yaptı. 
İlk olarak Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) Başkanı Hüseyin Dursun konuştu.
Dursun konuşmasında,’’ BAFİMDER olarak 12.sini düzenlediğimiz Geleneksel Buluşma Günü’ne hoş geldiniz. Dernek olarak sizlerin desteğiyle pek çok etkinliğe imza atıyoruz. Ben buradan faaliyetlerimize destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Okuyan kardeşlerimize burs sağlayan derneğimiz; maddi imkanı olmayan pek çok kardeşimize hayırseverlerin de katkılarıyla desteklerine devam etmektedir.’’dedi.
Bafra Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Recai Oruç,’’ Okulumuzun hedefi kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üreten bireyler yetiştirmektir.
Ayrıca öğrencilerimizin zihninde, insana, özgürlüğe, düşünceye, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.
Bafra İmam Hatip Lisesi; önderler ve tebliğciler yetiştiren bir okuldur. Milletimizin geçmişten gelen milli, manevi, ahlaki insan değerlerini yeni kuşaklara aktarma misyonu olan bir okuldur. İmam Hatip Lisesi başarılarla dolu bir okuldur. Ben bu başarılarda ve okulumuzun bugünlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim.
Öğrencilerimizin azimli çalışmalarının sonucu olarak elde ettiği her alandaki başarılar bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Çalışmalarda ve başarıların kazanılmasında emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyor, öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Okulumuz başarıları ismini duyuran bir okuldur.
Mart 2019 Arapça Metin Canlandırma İl Birinciliği
Mart 2019 Musıkî Yarışması  İl İkinciliği
Mart 2019 Kur'an-ı Kerîm'i  Güzel Okuma  İl Üçüncülüğü
Mart 2019 Ezanı  Güzel Okuma  İl Üçüncülüğü
Mart 2019 Okul Sporları Güreş İl Birinciliği
Mart 2019 Okul Sporları Muay Thai Bireysel Samsun İl Birinciliği
Mart 2019 Okul Sporları Dart Genç Erkekler Finalinde Türkiye 3.lüğü
Şubat 2020 Okul Sporları Genç Erkekler A Dart Grup  müsabakalarında Grup 2.'liğini kazanarak Türkiye 1.'liğine katılmaya hak kazandık.Ve daha sonraki yıllar da da bu başarılarımızı pekiştirdik.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı konuşmalarının sonunda ikramlar yapıldı.
Sanatçı Orhan Çakmak söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere milli ve maneviyat dolu bir gün yaşattı.
Anı fotoğraflarının  çekiminin ardından program sona erdi.
Programa Siyasi Parti Temsilcileri, GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF ) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul İdarecileri, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ile çok sayıda mezun katıldı.

BAFRA İMAM HATİP MEZUNLARI 19. KEZ BİR ARAYA GELDİ

BAFRA İMAM HATİP MEZUNLARI 19. KEZ BİR ARAYA GELDİ

BAFRA İMAM HATİP MEZUNLARI 19. KEZ BİR ARAYA GELDİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.