Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları 18. Kez Buluştu

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları 18. Kez Buluştu

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğinin buluşması İmam Hatip Lisesi bahçesinde Okunan Kuran-I Kerim tilaveti ile başladı.

A+A-

Kuranı Kerim Tilaveti ardından günün anlam ve önem konuşmasını yapan Bafra İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları derneği (BAFİM-DER) Başkanı Hüseyin Dursun,

“Bizler bu dava uğruna 1071 yılında Cennet mekân Sühan Alparslan öncülüğünde geldiğimiz Anadolu topraklarında karışını kanımızla sulayarak bu günlere geldik. Bugünlere gelirken nice acılar ıstıraplar, sıkıntılar ve ihanetler karşılaştık.

Biz imam hatip camiasına çok iş düşüyor onun için bizler birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Ortak aklımıza ihtiyacımız var ve Elhamdülillah bu ortak akıl biz imam hatiplilerde mevcut. Bu dava uğruna şehit olmuş bütün şühedaya Allahtan rahmet diliyorum. Bu sene 18.sini düzenlemiş olduğumuz Bafra İmam Hatip Mezunları ve Mensupları buluşmasına hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Birinci olan öğrencilere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi. Program Hatıra fotoğrafları çekimiyle son buldu.

bafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-10.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-11.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-2.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-9.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-4.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-5.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-1.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-3.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-6.JPGbafra-imam-hatip-lisesi-mezunlari-18-kez-bulustu-7.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.