Bafra  ilçesinde palamut bolluğu tezgahlara da yansıdı.

Balıkçıların avladığı bol miktarda palamut, Bafra’da tezgahları şenlendiriyor. Özellikle son yıllarda palamudun çok az avlanması sebebi ile özlemin bu yıl giderilmesi ile tezgahlarda palamut bolluğu yaşanıyor

A+A-

Balıkçıların avladığı bol miktarda palamut, Bafra’da  tezgahları şenlendiriyor. 
Özellikle son yıllarda palamudun çok az avlanması sebebi ile özlemin bu yıl giderilmesi ile tezgahlarda palamut bolluğu yaşanıyor.

Tezgahların dolu olduğunu ve yok sattığını dile getiren Bafralı Balık satıcıları "Palamut çok iyi durumda. Tezgâhlarımız yine doldu. Biraz daha iyi devam eder böyle. İnsanlar rahat rahat yiyor. Fiyatlarda da piyasanın durumu malum. Porsiyonluk palamutlar 45-50  lira arasında değişiyor. Vatandaşların ilgisi de var. Palamut şu anda her şeyden ucuz. İnsanlar burada istediğini alabiliyor. Palamut balığının geçen sene olmaması insanların bunu yememesinden dolayı bir özlem oluştu. 
Tezgahlarındaki balık çeşitliliği, alıcıların da seçme zorluğu yaşamasına neden oldu. Yararı tartışılmaz olan balığın  bol olması, bol bol tüketilmesi müşterileri de memnun etti. Tezgahlarımızda hamsi, istavrit, mezgit, palamut,  çupra ve diğer çeşitlerimizi bol ve ucuz olarak vatandaşların hizmetine sunduk. Bafralı ve bölge halkı bu yıl balığa doyacak.’’dedi.
Balık almaya gelen vatandaşlar da palamutun ve diğer balık çeşitlerinin pahalı olmasından yakındılar.

bafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-001.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-002.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-003.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-004.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-005.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-006.jpgbafra-ilcesinde-palamut-bollugu-tezgahlara-da-yansidi-007.jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.