Bafra İlçe Müftülüğü lise öğrencilerine ücretsiz kitap dağıttı

Bafra İlçe Müftülüğü lise öğrencilerine ücretsiz kitap dağıttı

Bafra ilçe Müftülüğümüz, Kutlu Doğum Haftası Öncesi Öğrencilere Ücretsiz Kitap Dağıttı.

A+A-


Bafra ilçe Müftümüz Burhan Keleş, Bafra ilçesinde eğitim öğretim faaliyeti veren 17 lisede okuyan 8 bin 500 öğrenciye, Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından Din İşleri Yüksek Kurulu emekli üyesi İrfan Yücel’in ‘Peygamberimizin Hayatı’ adlı kitabını ücretsiz olarak dağıttıklarını söyledi.
   Müftümüz Burhan Keleş, 2013 yılı Kutlu Doğum haftasında lise öğrencileri arasında peygamberimizin evrensel mesajında ‘ Hz. Peygamberin Evrensel Mesajda İnsanlık Onuru’ konulu kompozisyon ve ilkokul öğrencilerine yönelik şiir yarışmasını organize ettiklerini belirtti.
KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER UMRE ZİYARETİNE GÖNDERİLECEK
   Müftümüz Burhan Keleş, “Dağıtılan ‘Peygamberimizin Hayatı’ adlı kitap kompozisyon yarışmasına katılan öğrencilere ana fikir vereceği düşüncesindeyiz. Bu Kutlu Doğum haftası vesilesiyle, tüm lise öğrencilerimizin Peygamberimizin hayatını okumaları ve peygamberimizin evrensel mesajlarıyla buluşmaları hedeflenmiştir. Ayrıca yarışmaya katılımı sağlama amacıyla, yarışmanın birincisine Umre yaptırma ödülü, iki’den on’a kadar altın ödülü verilecektir. İlköğretim 6,7 ve 8’inci sınıf öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışması açılmıştır. Şiir okuma yarışmasında birinci olan öğrenci umre yapma ödülü kazanacak, iki’den on’a kadar derece alan öğrencilere ise altın ödülü verilecektir. Geleceğimizin teminatı olan milli ve manevi değerlerimizin bekçisi öğrencilerimize yönelik yapılan her faaliyet anlamlı, onlara verilen ödüllerde bir o kadar değerlidir. Bu faaliyetler öğrencilerimizin hafızasında peygamberimizle ilgili duygu yaşamasına vesile olacaktır” diye konuştu.
  Müftülüğün Kutlu Doğum Haftası öncesi yapılan bu etkinliğinden memnun kalan öğretmen ve öğrenciler, Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş ve ekibine teşekkür ettiler

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.