BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ?

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ?

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve kamuoyunda büyük tepkilere neden olan çocuk istismarı ile ilgili vatandaşların görüşlerine başvurduk.

A+A-

ÖZEL HABER:EMİNE TUNÇ-BUKET BESLEN

 Bafra55.net haber sitesi olarak sokakta Bafralı vatandaşlara çocuk istismarı ve idamı sorduk; Çocuk istismarının önlenmesine yönelik yapılacak düzenlemelerin kamuoyu vicdanını rahatlatacağını belirten vatandaşlar, “Bu suçun tek cezası ‘idamdır. Bu soruyu kime sorarsanız sorun idamdan başka bir cümle duyamazsınız. Bu yüzden vatandaş olarak beklentimiz en kısa sürede idam cezasının getirilmesidir” dediler.

Yaşanan olayları istismar demenin ötesinde, bir alçaklık ve canilik olarak nitelendiren vatandaşlar, şöyle konuştu: “Yaşanan olaylardan sonra çocuklar sokakta tek başına yürümekten korkar hale geldiler. Çocuk istismarcılarına idam cezası uygulanmalı. Siyasilerimizden, devlet büyüklerimizden çocuk istismarcılarına yönelik idam kararını yeniden gözden geçirmelerini istiyoruz. Bu suçun tek cezası idamdır. İdamdan başka bir ceza düşünülemez. Bu nedenle idam cezasının bir an evvel çıkarılmasını istiyoruz.  Masum çocuklara karşı işlenen bu tür suçlar, kabul edilemez. Bu tür suçların önlenmesi için ülkemizde idam kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu konuda siyasilerimize büyük görevler düşmektedir."

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ 3

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ 4

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ 5

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ 6

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ 7

BAFRA İDAM İÇİN NE DEDİ 8

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.