Bafra için buluştular!!!

Bafra için buluştular!!!

Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası ve Bafra Ziraat Odası ile ortaklaşa düzenlediği Bafra dışında yaşayan Bafralı iş adamları ile bayramlaşma ve kaynaşma kahvaltısı tertip edildi.

A+A-

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar şu ifadelere yer verdi, “ Bayramda Bafra’yı ziyarete gelen Bafralı iş adamlarımız ile birlikte olmak adına böyle bir organizasyon yapmayı düşündük. İnşallah bu tarz etkinlikleri sizlerin destekleri ile daha sık düzenleriz. Bugün ulaşabildiklerimizi ve dernekler vasıtası ile görüşebildiklerimizi çağırabildik. Çağıramadıklarımız ulaşamadığımızdan dolayıdır. Lütfen ulaşamadıklarımız bizlere kızmasınlar. Bu vesile ile herkesin Bayramını kutluyorum” dedi.

Başar`ın ardından konuşan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, “ Katılan tüm dostlarımızın bayramını kutluyorum hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu`nun Bafra`da tarım ve çeltik üretimine dayalı konuşmasının ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “ Tüm katılımcılar hepiniz hoş geldiniz. Böyle bir bayram gününde sizler ile birlikte olmak gerçekten çok güzel. Biz Bafra olarak hep büyük bir aileyiz diyoruz. Bizim bir olmaya dayanışmaya ihtiyacımız var.  Bafra için yapılması gereken her önerinize açığız desteklerinizi de bekliyoruz. Bafra`da öncelikli olarak 5 ana hedefimiz var bunlar tarım, osb, kentleşme, üniversite ve turizm olarak 5 ana hedefe kitlenmiş durumdayız. İnşallah bu hedefler kısa zamanda gerçek olacak. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “ Ben bir ticaret erbabı olarak şunları söylemek istiyorum. Bizim Bafra olarak her şeyimiz var. Yağımız, şekerimiz, unumuz bizden beklenen ise helva yapmak. 1 milyon dönüm arazimiz var hani derler ya kan damlasa adam biter diye o cinsten bir arazi. Borsa başkanımızda pirincimizden bahsetti gerçekten de en değerli pirinç Bafra pirincidir. Ben bu organizasyonu düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Katılımcıların da bayramlarını kutluyorum” dedi.

Göksel`den sonra konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı “ Tarım ve Sanayi imkânlarımızı geliştirmeliyiz. Bafra ovası Dünyada ve Türkiye`de sayılı ovalardandır. Biz Bafra olarak modern tarım yapmalıyız. Köylere gittiğimizde dikkatimi çekti dağ taş çeltik olmuş düzensiz ve plansız ekimler yapılmakta. Medikal OSB ile ilgili olarakta o artık tamam fakat sera OSB de en kısa zamanda inşallah hazır olur. Bafra’yı göç veren değil göç alan bir şehir haline getirmeliyiz. Bafra olarak birlik beraberlik ortamına girmemiz lazım. Bu vesile ile sizlerin bayramını kutluyorum katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

2-139.jpg1-157.jpg3-114.jpg4-064.jpg5-047.jpg6-025.jpg7-015.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.