Bafra Harita; Referans İstasyonunu Kurdu

Bafra Harita; Referans İstasyonunu Kurdu

Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Harita Mühendislik firması bölge halkına hızlı ve kesintisiz ölçüm ile en iyi hizmeti verebilmek amacıyla Referans İstasyonunu kurdu.

A+A-

Bafra ilçesinde 2002 yılından buyana faaliyet gösteren Bafra Harita Mühendislik yetkilisi ve Harita Mühendisi Hakan Aytünür yaptığı açıklamada; “Hizmetleri Bafra Harita Mühendislik Hizmetleri olarak bölgemize daha iyi hizmet vernek amacıyla Samsun bölgesinde ilk ve tek kullanım hakkı kendimize ait olan Referans İstasyonunu hizmete sokmuş bulunuyoruz. Bafra Harita Mühendislik olarak kurduğumuz referans istasyonumuz ile bundan sonra bütün bölge halkımıza hızlı ve kesintisiz ölçüm ile en iyi hizmeti vereceğiz. İnşallah Samsun ve Sinop dahil heryerde olacağız.” dedi.    

 

Neden Referans İstasyonu?

Aytünür açıklamasına; “Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kurmuş olduğu TUSAGA aktif sistemlerinin yetersiz kalması nedeniyle yeni uydu sisteminde yaşanan aksaklıklar sebebiyle ölçümlerde yaşanan sıkıntılar devam etmekteydi. Biz de bu sıkıntıları aşmak amacıyla ‘halkımız en güzeline layık’ mantığı ile bu sistemi kurduk. Bu sistem sayesinde hâlihazır harita, kamulaştırma, enerji nakil hattı gibi büyük ölçekli projelerde kesintisiz ölçüm yapılarak zaman kaybetmemiş olacağız. Ayrıca köylerde yerleşik alan belirlenmesi, su aboneliği için mülkiyetlerin ölçülmesi, tarla ölçme, arazi bölme, sınır tespiti ile ilgili tüm işlemler kesintisiz ve hızlı bit şekilde yapılabilecektir. Bafra’mız her şeyin en iyisine layıktır. Yakında yeni hizmet kolu ile bölge halkımıza hizmete devam edeceğiz inşallah. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.