Bafra Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi

Bafra Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi

Bafra Halk Eğitim Merkezi 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı, yıl sonu sergisi Bafra Gençlik Merkezi önünde düzenledi.

A+A-

Bafra Halk Eğitim merkezi tarafından düzenlenen yılsonu sergisinde konuşan; Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel, ‘’ Bu kurslarda başarılı olanlar ailelerine katkıda bulunabilirler. Başkanımızın da belirttiği gibi Türkiye’nin en büyük meselesi işsizlik, gönül arzu ederdi ki sanayi de eğitim camiası, Halk Eğitim Merkezleriyle iş birliği yapsın mutlaka ilerleyen yıllarda buda olacaktır dedi.

Türkel, biliyorsunuz bundan sonra mesleki yeterlilik belgesi olmayan hiçbir birey bir şey yapamayacak.  Bu kısa bir süre ertelendi,  bu yeterlilik belgeleri girdikten sonra taş ustaların bile belgeleri olmadan mesleğini yapamayacak’ dedi.

Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak serginin açılışında yaptığı konuşmasında, ‘’Bu kurslarımızın 435.sini tamamlamış bulunuyoruz. Kursları başarı ile bitiren 4418 kursiyerimiz sertifikalara kavuştular. Bugün itibari ile 299 kursumuz devam etmektedir, devam eden kurslarımız da 4335 kursiyerimiz kurs çalışmalarını sürdürmektedir’’ dedi.

Konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, Mehter takımı kursunda başarılı mehteran kursiyerler ve Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları kursiyerleri gösteri yaptı.

Gösterilerin ardından, protokol Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan serginin kurdelesini kesti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.