BAFRA HACINABİSPOR’DAN DAMSAN’A ANLAMLI PLAKET 

BAFRA HACINABİSPOR’DAN DAMSAN’A ANLAMLI PLAKET 

Samsun Süper Amatör Futbol liginde başarılara imza atan Bafra Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprülü kulübe maddi ve manevi destekte bulunan yaptığı çalışmalar ve projelerle daima takdir gören

A+A-

Bafra Haber DAMSAN MAKİNA Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı DAMSAN MAKİNA’da ki makamında ziyaret ederek ismi yazılı forma ile plaket takdim etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten DAMSAN MAKİNA Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’Bizler Bafra için elimizi taşın altına koymaktan bu zamana kadar vazgeçmedik. Bundan sonra da Bafra ve Bölgesi için yapacağımız yatırımlarla da vazgeçmeyeceğimizi belirtmek isterim. Bafra’nın her türlü sosyal , kültürel ve spor branşlarında faaliyet gösteren kurumlarına, kulüplerine ise elimizden geldiğince maddi ve manevi destek vermeye çalışıyoruz.
Samsun Süper Amatör Futbol liginde Bafra’mızı başarılarla temsil eden Bafra Hacınabispor’a da bir nebze olsun destek verdik ise ne mutlu bizler. 
Bundan sonraki müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak Bafra’nın futbol dalında ismini duyuracaklarına inancım tamdır.’’dedi.
Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprü ,’’Bizler Bafra Hacınabispor kulübü olarak Samsun Süper Amatör Futbol liginde oynadığımız 5 müsabakadan 3 galibiyet , 2 beraberlik alarak puanımızı 11’e yükselttik. Lider Havzaspor ile aramızda 2 puan fark vardır. Çıktığımız bu yolda bizlerin daima yanında olan DAMSAN MAKİNA Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a verdiği destek için bizlerde ismi ve firması yazılı forma , bir de plaket ile teşekkür etmek istedik. Sağolsunlar. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.
Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprü ayrıca DAMSAN MAKİNA Sanayi müdürü Yıldıray Aydın ‘a firma ve ismi yazılı forma ile, plaket sundu.

bafra-hacinabispordan-damsana-anlamli-plaket2.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.