BAFRA HACINABİSPOR`DAN BAFRA ZİRAAT ODASI`NI ZİYARET ETTİ

BAFRA HACINABİSPOR`DAN BAFRA ZİRAAT ODASI`NI ZİYARET ETTİ

Bafra Hacınabispor kulübü 2. başkan Emral KURAL ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Bafra ziraat odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi ile bir araya geldi.

A+A-

Bafra Hacınabispor 2.Başkanı Emrah Kural yaptığı Konuşmada “ biz kısa zamanda ciddi bir emek zarf ederek 14 kişilik bir yönetim kurduk. Öncelikli hedefimiz gençlerimi spor`a yönlendirmektir. Uyuşturucunun 15 yaş altında kadar düşmesi gençlerimize sahip çıkılmadığı ortadır. Biz Bafra Hacınabispor olarak gençlerimize futbol sporunu aşılamak ahlaklı sporcular yetiştirmek için çıktığımız bu yolda sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ise Yaptığı Konuşmada ; Şahsım ve yönetim Kurulu üyelerimizle beraber bizler Bafra`mız için yapılması gereken her konuda, her yönetici arkadaşımızın yanında olduk. Karınca kararınca sizlerinde yanında olmak isteriz. Bafra`da sportif faaliyet gösteren Bafra Hacınabispor`a  inandıkları bu güzel yolda başarılar dileriz” dedi.

Yapılan sohbet sonra Bafra Hacınabispor Kulübü 2. Başkanı Emrah Kural ve yönetim kurulu üyeleri Oda Başkanı Tosuner`e hacınabispor forması ve plaket takdim ettiler.

BAFRA HACINABİSPOR`DAN BAFRA ZİRAAT ODASI`NI ZİYARET ETTİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.