Bafra Hacınabispor yeni sezona start verdi!

Bafra Hacınabispor yeni sezona start verdi!

Kulübümüz Bafra Hacınabispor 2021/22 Futbol sezonu hazırlıklarına Bafra suni çim sahada yaptığı çalışma ile start verdi.

A+A-

Kulübümüz Bafra Hacınabispor 2021/22 Futbol sezonu hazırlıklarına Bafra suni çim sahada yaptığı çalışma ile start verdi.

Hacınabispor Başkan yardımcısı ve Basın sorumlusu Oğuzcan Türk yeni sezon çalışmalarımıza başladık, İnşallah sakatlıkların yaşanmadığı ve dostlukların ön planda olduğu bir sezon yaşanması konusunda temennilerde bulunan Türk iyi bir sezon için düşünülen ve fikir birliğine varılan planlama üzerinde çalıştıklarını belirterek İnşallah Bafra'mızın özlediği başarıyı yakalamak istediğini belirtti. Sportif Direktörü Erdoğan Er ise yaptığı açıklamada; yeni sezon çalışmalarımız 10 Eylül itibari ile başladık. Pandemi nedeni ile özlediğimiz sahalara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız  İnşallah yoğun bir şekilde devam edecek. Güzel bir aile ortamımız var ve İnşallah Şehrimizi ligde en iyi şekilde temsil edip başarılı olmak istiyoruz dedi. Transfer çalışmalarına da devam ettiklerini belirten Er, bizim için belirlenmiş kriterlere uygun oyuncu önceliğimiz çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor dedi. Ayrıca yeni sezonun Samsun amatör futboluna hayırlı olmasını, centilmenlik ve dostluk çerçevesinde bir sezon geçmesini dileyen Erdoğan Er bütün takımlara başarılar dileyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.